(FOTO) KONAČNO PROGOVORILA: Anastasija Ražnatović otkrila istinu o svom partneru!

Autor: Republika

Zabava

03.07.2021

11:48

Anastasija Ražnatović konačno je otkrila detalje svoje veze, kao i to kakav je njen partner Đorđe Kuljić.

e-stock agency
Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić u vezi su pet godina, a ona uspeva da ga ne eksponira preterano, kako ona kaže po njegovoj želji i da svoj emotivni život čuva od očiju javnosti. Međutim, vreme je da Anastasija otkrije malo više o svojoj vezi i momku o kom se malo zna.

Svima je poznato da Anastasija sa dečkom već neko vreme živi u Novom Sadu, ali da se sprema i za novo životno poglavlje u Beogradu. Ipak, odluku svog dečka da se medijski ne eksponira, Anastasija poštuje, ali je došao trenutak kada je rešila da iznese istinu o svom emotivnom partneru.

Youtube/ HYPE TV

Naime, ona je na svom Instagram profilu podelila poruku koja otkriva nepoznate detalje njene veze, kao i na koji način ona vidi svog izabranika.

- Zdrava veza je kad ti je dečko i najbolji prijatelj i porodica i dečko i dete i sve. Prosto, kad možeš da se ponašaš kao ti i da možeš da imaš milion i jednu verziju sebe i da svaku voli i prihvata - stoji u poruci kojom je Anastasija konačno otkrila svoj idealni odnos sa partnerom, sa kojim će uskoro stati na ludi kamen, prenosi Story.rs.

printscreen/instagram.com/raznatovicanastasija
Anastasijina objava na Instagram profilu

Komentari (0)

Loading