ŽELIM DA MAMA I TATA OPET BUDU ZAJEDNO: Tanja otkrila SRCEPARAJUĆU želju svog sina pa oplela po bivšem mužu!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.07.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeni sinovi samo žele normalnu porodicu!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Otkrila je kako se snalazi u životu sa sinovima!

Pevačica Tanja Savić podelila je svoja osećanja nakon što je sinove vratila u Srbiju i otkrila da li će to uticati na njen posao.

Gostujući u emisiji "Premijera" Tanja je otkrila kako se snalazi u životu sa sinovima, ali i šta je najveća ženja njene dece.

- Teže je, sad moram da razmišljam da li je sve okej, da li su siti, da li su legli na vreme u krevet, da li spavaju sada, ali nisam bez brige zato što je moja sestra sa njima. Ranije nisam ništa znala o njima, nažalost, nisam imala priliku ni da ih čujem, tako da sada je lakše, iako mi je teško sa neke druge strane. Pitali su: "Mama, je l' ti to ideš da snimaš spot?" Ja im kažem: "Ne, idem da radim". Rekli su mi da sam jako lepa, zagrlili su me – započela je pruču ona.

RepublikaFoto: Printscreen/Republika
Vratila je decu u rodno Smederevo!

Otkad je doputovala sa svojim mezimcima u rodno Smederevo, skoro svakodnevno deli njihovu sreću i zajedničke trenutke sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, pa je nedavno objavila i snimak sa rođendanskog slavlja svog sina Đorđa.

- Negde duboko u sebi sam maštala da ćemo to zajedno dočekati, ali da sam bila 100% sigurna - nisam, ali to se ostvarilo i ništa bolje nije moglo da mi se desi – kaže Savićeva, pa nastavlja:

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Sinu je proslavila rođendan!

- Rekao mi je šta je poželeo, možete da zamislite šta je poželeo... Kao i svako dete koje je u ovoj situaciji u kojoj je on i njegov stariji brat, nažalost, šta može dete da poželi nego da mu roditelji budu zajedno i srećni, ali jednostavno to je nemoguće, gledaćemo da na neki drugi način budu srećni – rekla je pevačica.

Nedugo nakon što je sa sinovima poletela iz Australije, njen bivši suprug Dušan Jovančević oglasio se za medije i poručio da ih voli i da želi da sve troje budu zajedno, a Tanja je ovom prilikom otkrila kako je ona protumačila njegove reči.

- Mislim da je to nemoć, mislim da je to neko ko vrlo dobro zna šta radi. To je odlika nemoći, jer, pazi, ja sam otišla u njegovu državu i pobedila ga. Sa našom malom državom, malenom Srbijom, otišla sa svim dokazima i papirima da pobedim u Australiji i tamošnji zakon je stao na moju stranu, a ne na njegovu, iako su deca rođena tamo – zaključuje Tanja u emisiji "Premijera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neđa

03.07.2021 10:14

Šta može dete da poželi nego da mu roditelji budu zajedno i srećni, ali jednostavno to je nemoguće po Tanjinom mišljenju. Ne zna ona koji je bol u maloj duši i malom srcu.

Mile

03.07.2021 10:16

Otac Dušan je othranio decu. Tanja nikada nije imala vremena za decu i muža. Nikada nije brinula da li su jeli i šta im treba.