BUKTI NOVI ESTRADNI RAT: Lukas šokirao o pozivu na Prijinu svadbu, PEVAČICA NIKAD BRUTALNIJA, NIJE NI BIO NA SPISKU ZVANICA!

Autor:

Zabava

02.07.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukti rat na estradi!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aleksandra Prijović i Aca Lukas u okršaju!

Nakon što je u svojoj biografiji venčanje Filipa i Aleksandre Prijović, Aca Lukas nazvao poslom, izbio je veliki skandal. Naime, Aca je odlučio da publici objasni, zašto se tada nije pojavio na događaju koji je uzdrmao srpsku estradu.

- Između posla i prijateljstva opredelili su se za posao. U svetu estrade, i svadba je posao. Zato je svadba organizovana u četvrtak, da bi pevači mogli da rade preko vikenda. Desetak dana uoči svadbe sreo sam Šabana Šaulića na nekom od evropskih aerodroma. Bio je kućni prijatelj sa Brenom i Bobom.

- Znaš ko me je zvao na svadbu? - pitao me je Šaban.

- Znam. Brena i Boba.

- Ne. Zvao me Aleksandar Sofronijević, šef orkestra koji će svirati na svadbi. Pitao me koje ću dve pesme da otpevam na svadbi.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ

- Na svadbi nismo bili Ceca, Šaban i ja jer smo znali da nas zovu kao izvođače pevačkih radova, a ne kao prijatelje porodice - napisao je Lukas u svojoj knjizi.

Aleksandra Prijović žestoko odbrusila Lukasu, nakon pročitanog odlomka iz knjige

Mediji naravno nisu propustili priliku da Aleksandru Prijović pitaju za pomenutu situaciju, a ona je odgovorila da Aca nije bio na njenom spisku zvanica.

- Neko mi je poslao da to pročitam, taj odlomak. Ja ne znam za tu situaciju i kako se to desilo. Ne znam da li je trebalo da bude gost , nije bio na mom spisku zvanica svakako. Ja Acu jako poštujem, imamo super odnos. Kad ga vidim, pozdravimo se, poljubimo i popričamo. Mi smo imali preko 700 zvanica na svadbi. Većinu gostiju nisam ni znala. Mnogo više ih je bilo sa Filipove strane, tako da sam ljude tek tamo upoznala. Ja nikada nikog nisam zvala na neku proslavu da bi pevao. Mene kad neko pozove na slavlje podrazumeva se da ću otpevati nešto - rekla je prija za "Svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading