(FOTO) MC STOJAN SE TRANSFORMISAO! Devojke lude za njegovim novim izgledom, ovakvog ga do sada niste videli!

Autor:

Zabava

02.07.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper se radikalno promenio.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
MC Stojan

Reper MC Stojan nedavno je šokirao svoje pratioce kada je na Instagramu podelio fotku iz bolničke postelje, a sada se oglasio na svom Instragram profilu i pokazao kako izgleda.

Naime, Stojan je odlučio da iznenadi svoju vernu publiku i šok transformacijom im izmamio osmeh na lice, ali je postao i mnogo privlačili nežnijem polu.

Foto: instagram.com/mc_stojan
Stojan u bolnici

Reper je odlučio da skine bradu, a ostavi brkove, što je glavno obeležje turskih glumaca u serijama, na šta je on i napravio šalu.

"Iz koje turske serije je ovaj glumac?", napisao je reper.

Foto: Instagram.com
Obrijan Stojan

Stojan je nedavno napravio opštu pometnju na Instagramu kada je izbacio fotku iz bolničkog kreveta i svim pratiocima uputio apel, a potom i objasnio šta se desilo. U tom trenutku fotka je bila stara tri meseca, a on je sve zdrastvene probleme uspeo da reši na svu sreću. Potom je i najavio da ga čekaju veliki projekti na kojima je vredno i pomno radio tokom svetske pandemija koja nas je sve zadesila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading