(FOTO) NOVA DRAMA! Dušan se vraća u Srbiju i ODUZIMA Tanji decu!?

Autor: Republika

Zabava

02.07.2021

12:22

Skandal bivših partnera ne jenjava.

instagram.com/tanja_savic_private
Tanja sa decom

Kako Scandal saznaje, muž Tanje Savić, Dušan Jovančević, navodno nema nameru da se preda i prizna poraz.

Naime, on se tek sada naoružao da uzme decu, čak je ubeđen da će se i s njom pomiriti, pa Tanja nikako ne bi smela da se opušta iako su sinovi Maksim i Đorđe sada s njom u Srbiji. 

instagram.com/tanja_savic_private
Tanja

Dušan se neće tek tako predati, nema šanse da odustane od Tanje i sinova - započinje izvor za gorepomenuti list i dodaje:

On je ubeđen da Tanja njega i dalje voli i da je bitno da bude blizu nje, pa je rešio da se vrati u Srbiju. Iznajmiće stan blizu nje i gledaće da se često sreću, prosto, potrudiće se da ona sve i da hoće, ne može da zaboravi na njega. Haos će joj napraviti ako ona ne bude htela da popusti. Njemu je jedini cilj da se pomiri sa njom, ubeđen je da je Tanja ona stara koju može da ubedi u ve što hoće, međutim, Tanja je mnogo ojačala u periodu dok se dobila za decu i odlučna je da se ne vraća na staro. Ok, Dušan ima pravo da se bori i za nju i za decu, ali čisto sumnjam da će ona popustiti. E, sad, kako će se Dušan sa tim nositi i da li će se pomiriti s tim da je izgubio, ostaje nam da vidimo - završava izvor.

instagram.com/tanja_savic_private
Tanja i Dušan

Komentari (1)

Loading
Neđa

03.07.2021 12:25

Otac Dušan je othrani i odgajio decu. Majka Tanja nikada ih nije hranila. Sada se čudi kako će da postigne da ih nahrani, obuče i brine o njima.