(FOTO) NASILJE NE PODRŽAVAM: Ceca Ražnatović razvezala jezik o kandidatu Zvezda Granda koji je napravio HAOS i OSUDILA GA!

Autor:

Zabava

02.07.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je svoje mišljenje!

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Ceca

Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone "Zvezde Granda" član muzičke grupe "Sateliti" koja peva o klanju Srba po Bratuncu, podigao je prethodnih dana medijsku prašinu u Srbiji. Mali broj pevača je juče imao hrabrosti da se usred Srbije oglasi i osudi pevanje o klanju Srba.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ceca

Svetlana Ceca Ražnatović nije znala ko je tačno Sadik Hasanović, ali je osudila njegov postupak jer je veliki protivnik širenja nacionalne mržnje.

Ne gledam "Zvezde Granda", ali ne podržavam nasilje ni prema kome, ni prema čemu. Nebitna je rasa, nacionalnost ili veroispovest. Nikad i nisam, niti ću. Svoje obožavam, ali tuđe izuzetno poštujem - istakla je Ceca za Informer.

Brojni pevači juče su odbili da prokomentarišu činjenicu da je Sadik Hasanović, mrzitelj Srba, došao u Beograd da gradi karijeru, iako je pozivao na klanje našeg naroda.

RepublikaFoto: instagram.com/sadikhasanovic.official
Sadik

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

02.07.2021 11:04

Ceca svoje obožava, ali Tuđmana izuzetno poštuje.