PRE LJUBAVI SA NOVAKOM, JELENA JE BILA SA OVIM SPORTISTOM? Đokovićeva supruga oduvek volela tenisere

Autor: Republika.rs

Zabava

01.07.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O emotivnom životu Jelene Đoković malo toga se znalo, te je mnoge iznenadilo kada se saznalo da je pre ljubavi sa Novakom bila sa jednom njegovim kolegom.

Foto: Printskrin/youtube
Jelena Đoković

Novak i Jelena Đoković zajedno su više od deceniju i svoju ljubav brižljivo neguju i bore se sa svim izazovima koje njihove karijere nose.

Poznati supružnici rano su počeli da se zabavljaju, međutim, pre nego što su jedno drugo upoznali i spoznali da su srodne dušile imali su i druge veze. 

Kako portal Story.rs piše, dok se Nole zabavljao sa Lidijom Popović, Jelena je svoje srce poklonila teniseru Ivanu Bjelici Giletu. Ipak, baš kao i u Noletovom slučaju, veza nije potrajala jer su u to vreme Jelena i Ivan bili suviše mladi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan.bjelica

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
boxy jr

03.07.2021 00:24

Pitam se cemu sluze ovi tekstovi usred Wimbldon GS ? Odgovor je NAZALOST vrlo jednostavan. Stranu stampu i da razumem , ali DOMACU tesko !?