(FOTO) JOVANA JEREMIĆ PONOVO ŠOKIRALA JAVNOST IZJAVOM: Žene koje nose široku garderobu SU ISFRUSTRIRANE, OBRATITE PAŽNJU!

Autor:

Zabava

01.07.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić iznova šokira javnost!

RepublikaFoto: ST/Petar Divac

Voditeljka Jovana Jeremić postavila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je izazvala mnogo pažnje.

Ona je pozirala u salonu kod svoje šnajderke dok je bila blago razgolićena. Naime, Jovana je na sebi imala samo košulju koju je šnajderka dodatno sužavala.

Voditeljka je u objavi napislaa da voli usku odeću, ali se dotakla i žena koje nose široku.

 

 

"Moja krojačica Jasmina i ja. Sve ona sređuje kada dobijem stvari jer nema te uskosti u koju ja ne mogu ući. Što uže, to je Jovana Jeremić. Ne podnosim šlompave stvari. To nose žene koje kriju emocije, kilograme, prljavštinu raznih vrsta, ružne misli. Evo, obratite pažnju na žene koje nose široke stvari, zar nisam u pravu da su isfrustrirane ? Jovana Jeremić zna. Prošla i iskusila. Dakle, kod mene sve mora biti pod konac. Tačne mere, ispeglano, okačeno, vojka", napisala je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Majko mila dokle vise

01.07.2021 15:52

Koja imbecilka! Pa dobro, kabasta se pro**ravala se da dobije stan - doduse samo bednih 47 kvadrata - pa sad umislila da je reinkarnacija drevnih mudraca i sipa li sipa gluposti! Aman, bre, skinuli ste nam s kicme Nestorovica, pa posaljite vec jednom u zaborav i ovu ludaju!

Odgovori 10 0