(VIDEO) BIO BIH SREĆNIJI DA MI JE BRAT ŽIV, LUKA MU JE BIO NAJVEĆA RADOST! Hasan Dudić došao na slavlje kod Šaulića očiju PUNIH SUZA!

Autor: Republika.rs/M.P

Zabava

30.06.2021

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Šaulić priredila je slavlje povodom rođenja ćerkice Luke Adžića, sina Sanele Šaulić. Pevač Hasan Dudić došao je na proslavu očiju punih suza.

Foto: youtube.com/Republika
Hasan Dudić na slavlju kod porodice Šaulić

Mladi fudbaler Luka Adžić, sin najstarije ćerke Šabana Šaulića Sanele dobio je dete i tim povodom porodica je organizovala veliko slavlje u jednom restoranu u Beogradu.

Među zvanicama bio je i pevač Hasan Dudić brat pokojnog pevača Šabana Šaulića. On je očiju punih suza progovorio o legedarnom pevaču i pomešanim emocijama koje u ovom trenutku ima:

- Srećan sam, bio bih još srećniji da mi je brat živ i da bude ovde. Luka je bio njegova najveća radost, on mu je unuk prvenac - rekao je Hasan za Republiku.

Pevač se osvrnuo i na svoje zdravlje, kaže da se oseća promenljivo nakon što je preležao koronu, ali da ide na kontrole. Ipak, to ga neće sprečiti da večeras popije koju čašicu u čast rođenja Lukine ćerke.

Podsetimo, Luka Adžić i njegova supruga postali su roditelji malene devojčice juče popodne, te su za danas organizovali veliko slavlje. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading