DRŽAO ME JE U MRAKU SATIMA: Ljupka Stević doživela neviđeni skandal na rođendanu, nećete verovati ko je kriv za sve!

Autor:

Zabava

30.06.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević proslavljala je rođendan kada je niz loših stvari krenuo da se dešava, a ona za sve optužuje svog bivšeg momka, Dragišu Simića.

Foto: Printscreen
Ljupka Stević

Pevačica Ljupka Stević je proslavljala svoj 36.rođendan, a onda se desio peh, nestalo je struje, a pevačica misli da je u sve to prste umešao njen bivši partner Dragiša Simić.

- Simić je sigurno umeštao prste, hteo je da mi pokvari slavlje. Držao me je u mraku satima. Ne znam ko drugi bi mi isekao struju osim njega?! Čim sam stigla u vilu, pala je bandera, gosti su mi sedeli u mraku. Ljudi su sedeli, pričali, večerali, ali falila nam je pesma. Srećom, muzičari i ja smo uspeli da nabavimo agregat, tako da smo na kraju mogli i da zapevamo. Angažovala sam i trbušne plesačice koje su oduševile sve goste - ispričala je ona.

Foto: youtube.com/printscreen
Ljupka Stević i Dragiša Simić

Pevačica je otkrila da se desio još jedan maler, baš u momentu kada je žurka došla do vrhunca,

Naime, u jedan sat posle ponoći pojavila se komunalna policija i rekla da se prekine žurka jer se komšije navodno žale na buku.

 

 

-Komunalci su došli na nečiji poziv, ne znam da li je Simić i tu umešao prste, jer u blizini vile nema komšija! - rekla je Ljupka i dodala da "nije u kontaktu s bivšim i da joj nije čestitao rođendan".

- Čula sam da je bio na ronjenju, što se mene tiče, neka se i udavi! Ne zanima me. Meni je puno srce što su mi prijatelji bili tu i što smo slavili rođendan i moje oslobođenje od Simića - zaključila je ona, prenosi Pink.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading