OBILI KUĆU ERE OJDANIĆA, PRIJAVLJENO POLICIJI: Razvalili sve i ispreturali BAŠ U TRENUTKU KAD JE SA ĆERKOM KOJA JE INVALID NAPUSTIO DOM!

Autor:

Zabava

30.06.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u domu Ere Ojdanića u trenutku dok je sa ćerkom napustio kuću!

RepublikaFoto: Printscreen

Prethodne noći u vili "Parova" odvio se još jedan čuveni "Parograf".

Poligrafskom ispitivanju podvrgnut je Uroš Anđelić, a jedno od pitanja ticalo se ušteđevine njegovog dede Ere Ojdanića.

- Da li je istina da si krao dedinu ušteđevinu? - glasilo je pitanje

- Ne! To je pitanje od prošle sezone, nisam krao, već sam objašnjavao da je kod nas na selu postojao kućni budžet. Međutim, deda kad nije bio tu, ja sam bio tu sa tetkom i morao sam da odem do prodavnice, pa sam uzeo novac iz tog kućnog budžeta. Što je deda naravno i dozvolio da se koristi za sve što treba u kući. Tako da, krao nisam, ali sam uzeo. Nema potrebe da mi priča da uzmem, kad svi znamo da je to kućni budžet - rekao je Uroš.

 Era ima ušteđevinu, veruj mi da to u kući nema Nama su kuću u selu preko 30 puta obijali i nikad nisu imali šta da uzmu. Sve stvari pobacane s polica i nikad nisu ništa našli. Znaš da je Erina prva ćerka, a moja tetka Jasmina, invalid i da je uvek u kući. Ali kao da to neko isprati, baš kada Era sedne u auto sa njom i kad odu na negde na par sati i baš tad se desi da razvale kuću. Ukrali su i tu unikatnu harmoniku na kojoj je pisalo od moje pokojne babe "Ljupka Ojdanić". Era je to prijavio policiji. Sve bude ispreturano donji sprat, gornji sprat, mala kućica... Onda kad Era dođe sa slave i vidi širom otvorena vrata, on već unapred zna jer mu to nije prvi put da mu se dešava. On je pametan čovek i kod kuće ne drži novac. On posle tezge, ujutru čim ustane sve odnese u banku i mirna mu je glava. Ko zna šta misle tu po selu da Era Ojdanić ima u kući. Eri je mnogo krivo zbog te harmonike jer mu je to ostalo od pokojne žene - rekao je Uroš.

"Parograf" je ovaj odgovor prepoznao kao lažan, a Uroša ova reakcija nije iznenadila. On je rekao da je slično pitanje bilo postavljeno i prošle godine i rekao je da je očekivao da će ga poligraf prepoznati kao lažan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading