(FOTO) KARLEUŠA FALSIFIKATOR: Pevačica uhvaćena u LAŽI, isplivao dokaz koji DEMANTUJE njene PODLE namere!

Autor:

Zabava

29.06.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je na Instagram profilu objavila isfotošopiran dokument da bi obmanula javnost da je predsednik konjičkog kluba iz Kragujevca Bojan Ilić maltretirao kobilu i time mu uništila posao

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena

Pevačica Jelena Karleuša izgleda se toliko zaigrala u obradi fotografija, pa ne samo da fotošopira svoje slike, kojima obmanjuje javnost, već je, prema rečima predsednika konjičkog kluba iz Kragujevca Bojana Ilića, počela da lažira i dokumente. Naime, ona je pre dva dana na Instagram profilu objavila deo izveštaja veterinarske inspekcije kojim je Ilića prethodno prijavila i lažno ga optužila da zlostavlja kobilu. Apelovala je na nadležne ustanove da hitno spasu životinju, pa su mu, odmah po dobijenoj prijavi, čak tri inspekcije (komunalna, sportska i veterinarska) zakucale na vrata. Međutim, kod Ilića, koji ima samo najbolje ocene za brigu o životinjama, nisu pronašli nikakve nepravilnosti u radu sa njima.

- Gospođa Karleuša, ako uopšte tako mogu da je nazovem, masno je slagala. U stvari, obmanula je pratioce, što nije ništa novo kada je ona u pitanju. Konjički klub čiji sam ja vlasnik već 20 godina posluje najbolje moguće. Pazimo i negujemo životinje sa ljubavlju. Jedina istina koju je napisala jeste da se kobila sa slike koju je okačila nalazi kod nas. Životinja se povredila u ispostu, to se dešava, zbog toga je morala da bude izolovana - govori Bojan Ilić za Srpski telegraf i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/mega.zvezda.jk
Karleuša

Ilić: Karleuša je masno slagala. Kao majstor za fotošop, izbrisala je deo izveštaja gde stoji da su životinje u idealnom stanju

- Ona je bila vezana jer ne sme da legne da ne bi povredila ranu. To je preporuka veterinara. Pregledali su je i leče je najbolji veterinari i nema govora o tome da je životinja zlostavljana. To su potvrdile i uverile se tri inspekcije koje su došle odmah po Karleušinoj prijavi. Napisali su u izveštaj čiju kopiju vam prilažem da je kobila dobila adekvatnu terapiju. Jedinu nepravilnost koju su utvrdili jeste ta što nismo imali HID broj, to je kao JMBG. To nema nikave veze sa životinjama. Da bismo to dobili, moramo da imamo saglasnost od vlasnika zemljišta, a vlasnik zemljišta je grad, i to je problem već sedam-osam godina. Ponovo smo podneli zahtev i čekamo da dobijemo broj. Ona je to iskoristila, pošto ljudi i ne znaju šta je to, da predstavi kako smo kažnjeni. A istina je da je ona, kao majstor za fotošop, u tim programima izbrisala deo izveštaja gde stoji da su životinje u idealnom stanju.

Kako dalje saznajemo, kobila se i dalje nalazi kod njega u klubu, gde svakodnevno dobija terapije i negu. Ilić nije dobio nikakvu kaznu pošto nije utvrđena bilo kakva nepravilnost. Prema Ilićevim rečima, Karleuša je, kako on zaključuje, udarila na njega ne bi li mu uništila posao i to po nalogu konkurentnog konjičkog kluba.

Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt i s Karleušom, ali do zaključenja broja od nje nismo dobili odgovor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading