DEVEDESETIH SU BILE ZVEZDE EMISIJE BB ŠOU! Ovako danas izgledaju ANITA I DORIS BIZETIĆ!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.06.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "BB šou" devedesetih godina imala je opšte regionalnu popularnost, a posebno je bilo zanimljivo to što je čak maltene cela porodica Bizetić bila deo kultnog programa.

Foto: facebook
BB šou

Boris Bizetić i njegove dve ćerke Anita i Doris od malena su bile deo ovog simpatičnog šou programa i već tada stekle regionalnu popularnost.

Kasnije, kada je emisija prestala sa emitovanjem na TV Pink, porodica Bizetić ostala je u umetničkim vodama, pa tako najmlađa Doris danas stvara muziku i uživa u tome, te je i sama uspela dvadeset godina kasnije da održi popularalnost i pažnju publike koju je stekla maltene još kao dete.

-Bavim se montažom muzičkih spotova i TV emisija. Taj posao radim već 22 godine uporedo sa još nekim poslovima u medijima - govorila je nedavno Anita za domaće medije.

Doris je za razliku od nje veoma aktivna na društvenim mrežama, te ima brojne pratioce sa kojima deli segmente iz svoje karijere, ali i privatnog života.

Obe su ostale vesele i nasmejane kakve ih i pamtimo iz čuvenog "BB šoua"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading