IZNENAĐENJE PRED FINALE ZADRUGE: Luna i Marko STIŽU U ŠIMANOVCE!

Autor:

Zabava

28.06.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković stižu u Šimanovce!

RepublikaFoto: instagram/ luna_djogani
Luna Đogani

Na Instagram profilu jedne od najgledanijih emisija na televiziji Pink objavljena je vest o dolasku Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Reč je o emisiji "Amidži šou", koja se prikazuje utorkom uveče. Vest je podeljena na njihovom Instagram storiju.

Sada, nešto više od mesec dana nakon porođaja, Luna i Marko kao novopečeni roditelji dolaze u "Amidži šou"! Po prvi put, Luna i Marko govoriće o tome koliko im se život promenio otkako su postali roditelji, šta je Mia promenila i da li će se ostvariti Markova želja da uskoro dobiju i drugo dete. Popularni rijaliti učesnici osvrnuće se i na sve aktuelne teme - kakav je Markov odnos sa Anabelom, da li ima izgleda da će se pomiriti, ko im je od bivših zadrugara čestitao na prinovi, ali i kakvi su im planovi za budućnost.

RepublikaFoto: Republika
Luna Đogani i Marko Miljković

Novopečene roditelje večeras očekuju i pokloni od fanova, s obzirom na to da je u zasebnom storiju na zvaničnoj stranici emisije na Instagramu objavljeno da gledaoci mogu da donesu i poklone novopečenim roditeljima.

- Ukoliko želite da nešto poklonite Luni Đogani i Marko Miljković, poklone možete dostaviti do ponedeljka 28. 6. u Šimanovcima - pisalo je u  objavi.

RepublikaFoto: youtube.com/siktertube
Luna Đogani i Marko Miljković

S obzirom na to da se bliži finale rijaliti programa "Zadruga", ostaje nam da vidimo koga će Luna i Marko izdvojiti kao favorite i na koji način komentarišu trenutna dešavanja u rijalitiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mara

29.06.2021 16:04

Damdas neku paru?