(FOTO) CENA MU SKOČILA, A ON OPLEO PO TAKMIČENJU: Isak Šabanović priznao od čega je OBOLEO tokom Zvezda Granda!

Autor:

Zabava

28.06.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Isak

Isak Šabanović je u finalu Zvezdi Granda osvojio drugo mesto. Pevač otkriva da mu je zbog medijske pažnje skočila cena nastupa.

Pobednik takmičenja "Zvezde Granda" je Mahir MulalIć (21)! Mladi pevač nastupao je pod "baksuznim" rednim brojem 13, i odneo pobedu!

Ovaj talentovani mladić u samom finalu takmičenja zauzeo je prvo mesto SMS glasovima publike. Drugi je bio Isak Šabanović, pevač koji je važio za favorita tokom celog takmičenja i koji kaže da je "znao da neće pobediti"

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Isak u finalu

- Prezadovoljan sam što sam došao do finala. Mislio sam da ću ranije napustiti takmičenje. Veliko je zadovoljstvo ovde biti, jer sve ovo nisam mogao ni da sanjam dok nisam postao zvezda Granda. Kada sam se prijavio, ja nisam znao da ću stići do finala, i onda kada se sve ovo dogodilo jedva sam čekao da se i završi - rekao je Isak za Alo i dodao:

- Znao sam da neću ja pobediti. Sada se super osećam, jedva čekam da počnem da radim, da idem iz grada u grad, da zarađujem i da se družim sa publikom. Mogu i da vam se zakunem da nisam nimalo razočaran. Ja sam Mahiru rekao da želim da on pobedi, samo da me svi više puste na miru.

Isak Šabanović je otkrio i mane i prednosti dvogodišnjeg takmičenja:

- Ovo je ozbiljan stres! Ovde sam dobio šećer, tuberkulozu, kičma mi je otišla, a izgubio sam i dvadeset kilograma. Smršao sam zbog stresa i zbog toga volim što se sve završilo.Što se tiče cene nastupa, ozbiljno je skočila, ali to je sve zbog ovog takmičenja, a ne zbog mene samog. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Isak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deki

28.06.2021 08:46

Pevač sa vrlo ograničenim repertoarom. Neće se on baš nešto najesti hleba od muzike.