(FOTO) LJUBAVNICI ĆE PONUDITI SVE, A ŽENA... Kristijan oprema STAN za Kristinu i njega, a OVO je uradio Ivani!

Autor:

Zadruga

28.06.2021

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne krije svoje emocije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, E-Stock
Kristijan i Kristina

Kristijan Golubović nedavno je diskvalifikovan iz "Zadruge 4" zbog agresivnog ponašanja, dok je njegova ljubavnica Kristina Spalević ostala u rijalitiju da se bori za što bolji plasman. Kako "Blic" saznaje, bivši robijaš planira zajedničku budućnost sa Kristinom, te je iznajmio stan za njih dvoje.

- Golubović ne krije emocije prema Kristini, siguran je da oni mogu da funkcionišu zajedno napolju. Ona je "luda" za njim, a želi da je iznenadi, pa je iznajmio stan u Beogradu, u kom je trenutno sam, a pozvaće je da mu se pridruži čim napusti rijaliti u Šimanovcima - otkriva izvor blizak doskorašnjem učesniku "Zadruge".

- On je rešio da stan u Kraljevu ostavi supruzi Ivani, ne želi da se vraća tamo i da pravi veći haos od onog kog je već napravio aferom sa Spalevićevom. Ona, međutim, ne želi da čuje za to, već je sve vreme kod majke i ne planira da se vrati u stan. Precrtala je Kristijana za sva vremena i ne zanima je ništa što on uradi - dodaje izvor "Blica".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan

- Kristijan je svestan da veliki deo publike "Zadruge" osuđuje njegove postupke tokom učešća u aktuelnoj sezoni ovog rijalitija. Želi da spase šta se spasiti da u odnosu sa ženom, međutim to ide teško. Svestan je da mu je budućnost kraj Kristine mnogo izvesnija, te želi da ulaže u to. Oprema stan koji je iznajmio i čeka da mu se ona pridruži. Čuo se sa njenim ocem i dogovorio sa njim da se upoznaju čim Kristina izađe iz rijalitija - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading