ŽELIM VELIKU I BAJKOVITU SVADBU: Milica Pavlović progovorila o vezi sa vaterpolistom, sve vreme se zagonetno smeškala!

Autor:

Zabava

27.06.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Milica Pavlović progovorila o vezi sa vaterpolistom.

Foto: instagram.com/senoritamilica
Milica Pavlović

Iako ne želi da detaljiše o svom emotivnom životu, Milica Pavlović je bila iskrena kada je upitana da li od malena mašta kakvo će biti njeno venčanje.

- Kao i svaka devojka, i ja sam princeza. Maštam o tome da bude nešto veliko, lepo i bajkovito. To što sam sa juga ne znači da ne volim i moderne stvari. Tako da će na mojoj svadbi biti sve što je u tradiciji našeg naroda, ali i ono što trenutno “vrišti” na Instagramu. Sve to volim - kroz osmeh je poručila Pavlovićeva.

Pevačica je od prošle godine u vezi sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, a romansu su dugo krili. Nedavno su zajedno bili na odmoru u Crnoj Gori, a da su definitivno par otkriveno je kada se u javnosti pojavio snimak na kome vaterpolista drži Milicu za ruku. Sa odmora su uglavnom postavljali slike na svoje mreže gde poziraju sami, ali su ih iste lokacije takođe odale da su zajedno.

Foto: printscreen/TVPink
Milica Pavlović

Iako se sve vreme zagonetno smeškala kada smo je pitali za veteroplistu, Milica je na sve načine pokušavala da izbegne odgovor na pitanje da li je zaljubljena:

- Ma ja sam uvek zaljubljena - kroz široki osmeh je rekla pevačica, a kada smo je ponovo konkretno pitali, čime ju je osvojio Nikola ona je stidljivo poručila:

- Braniću se ćutanjem.

Foto: printscreen/youtube.com
Milica Pavlović

Ona je neretko u javnosti otvoreno pričala o svom ljubavnom statusu, te se jadala kako muškarci nikako nemaju hrabrosti da joj priđu. To se u proteklom periodu promenilo, te Milica ističe da sada ima dosta udvarača.

- U poslednjih godinu dana imam mnogo udvarača, drago mi je da se muškarci konačno interesuju za mene. Često sam se pitala kako je moguće da mi niko ne prilazi, postala sam sama sebi dosadna, devet godina kukam o tome. Ali sada vidim da su se hrabri muškarci konačno probudili - poručuje Milica i dodaje da priznaje samo udvaranje u četiri oka:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić
Milica Pavlović

- To preko društvenih mreža ne računam, ne kažem da je nemoguće, ali više volim da si muško pa da se pokažeš na svakom polju, pa i u tom momentu kad treba da priđeš ženi. Pa od čega se plaše? Da budu odbijeni? Taj koji nije nikad odbijen, ne zna šta je prava borba nakon toga. I udvaranja preko društvenih mreža ne računam, ne kažem da je nemoguće, ali više volim da si muško pa da se pokažeš na svakom polju, pa i tom momentu kada treba da priđeš.

Ipak ono o čemu je želela da priča bilo je to kako se snalazi za volanom, s obzirom na to da je nedavno položila vozački ispit.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić
Milica Pavlović

- Šou sam za volanom! Baš juče sam kupila ono slovo “P”, koje znači da sam početnik u saobraćaju, da mi ostali vozači više ne bi trubili. Pošto imam probnu vozačku dozvolu, a ne smem prve dve godine da budem sama u kolima, pa uvek maltretiram prijatelje da sednu sa mnom u auto. Imaju strpljenja i veruju mi što je najjače od svega. Ne znam da l’ bih ja tako sela sa nekim ko je tek položio, još u neki brži auto - iskrena je pevačica koja kaže da ume da se iznervira u saobraćaju:

- Mislim da ću psovati u nekim situacijama tokom vožnje rekla je Milica za Blic.

 

 

Komentari (0)

Loading