(VIDEO) HTELA SI CRNOG ĐAVOLA, OD MENE SI TO I DOBILA: Ovaj veliki hit iza sebe krije STRAVIČNU istinu o uništenom životu!

Autor:

Zabava

27.06.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadnoj devojci život je uništen, a pesma je napisana u ZATVORU!

RepublikaFoto: youtube.com/ratko gregor Jagodić
Ovo nije ljubavna pesma!

Čuveni Jugoslovenski bend “Divlji anđeli” prepoznatljivi su po romantičnim notama u svojim pesmama.

Jedna od najpopularnijih pesama ovoga benda je “Voli te tvoja zver” koja na prvo slušanje bez udubljivanja govori o ljubavnoj priči u kojoj mladić tuguje za devojkom koja nije više sa njim.

Ipak nije sve kako se čini. Pesma bez koje žurke i mature nisu mogle proći krije sasvim drugu priču. Naime, pre par godina internetom je krenula da kruži priča da se ne radi u neuzvraćenoj ljubavi, već o silovanju!

Navodno, momak koji je bio optužen za silovanje dok je bio u zatvoru, napisao je ovu pesmu svojoj žrtvi, a ona je kasnije pronađena i objavljena.

Dok neki delovi zaista podsećaju kao da je reč zaista o silovanju, kako svaka priča uvek ima dve, ili više strana, oni malo hladnije glave još uvek odbijaju ovu teoriju i pesmu gledaju kao ljubavnu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading