(VIDEO) ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA FILIPOM, a nećete verovati na koji način komunicira sa BRENOM, KONAČNO ISPLIVALA ISTINA!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

27.06.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala spektakularan koncert povodom otvaranja ekskluzivnog restorana "L'EQUIPE" u samom centru Zlatibora pred oko 1000 ljudi!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Na njenom nastupu bilo je oko 1.000 ljudi...

Naime, vidno uzbuđena i srećna što je nakon toliko vremena pred svojom publikom koja joj je neizmerno nedostajala, popularna Prija stala je pred objektiv naše kamere i otvorila dušu za čitaoce portala Republika.rs.

Popularna pevačica mlađe generacije progovorila je o sjajnom osećaju nakon jednog od prvih koncerata od početka korone na Zlatiboru, o suprugu Filipu koji je uvek prati na nastupima, te kako se oseća što je posle dužeg vremena počela da se odvaja od sina Aleksandra za koga je izuzetno vezana: 

Posle korone jedan od prvih nastupa. Kakav je osećaj? 

- Uvek sam uzbuđena u poslednje vreme kada radim. Zato što nisam dugo radila i toliko sam čekala ovaj dan da ne mogu da opišem. Mislim da je to svako od mojih kolega čekao. Imala sam tek nekoliko nastupa, tako da mi se toliko peva i druži sa publikom da ne mogu da vam to objasnim - sa osmehom na licu rekla je Aleksandra Prijović.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Njena haljina bila je jako izazovna!


Koliko ti prija taj vajb od publike?


- Oduvek mi je bila najveća želja da imam pesme koje vole svi da slušaju, koje će pevati sa mnom. I hvala Bogu imala sam sreće da mi se ta želja i ostvari. 

Nakon 15 meseci počela si sa radom. Navikla si se da si sa sinom Aleksandrom stalno. Kako je izgledalo kada si prvi put krenula da radiš, a on je ostao kući?


- Bilo mi je mnogo teško da se odvojim od Aleksandra. Sreća taj prvi nastup je bio jako blizu. Navićiće se i on, valjda šta da radimo. Sada ću dosta raditi tokom leta i kada pomislim da ću se odvajati od njega već mi nije dobro. 

RepublikaFoto: Republika
Napravila je fantastičnu atmosferu!

Filip te uvek prati u poslednje vreme na nastupima. Koliko ti znači njegova podrška?


- Znam da on uvek sve prati i gleda. I uvek mi kaže iskreno kako je bilo, da li sam negde pogrešila. Uvek je tu da me posavetuje, ali i pohvali. 

Da li te Brena pohvali, kritikuje kada su nastupi u pitanju? 


- Brena mi uglavno na Instagram story odgovori kada ja objavim i postavim. Tako da mi uvek tamo prva odgovori-  zaključila je prelepa Prija u razgovoru za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading