KORONA UDAR NA HRVATE: Vatreni bez GLAVNE uzdanice protiv Španije!

Autor:

Sport

27.06.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavobolja za selektora Dalića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Perišić i Luka Modrić

Napadač fudbalske reprezentacije Hrvatske Ivan Perišić bio je pozitivan na korona virus u subotu i propustiće sutrašnju utakmicu protiv Španije, u osmini finala Evropskog prvenstva.

Perišić će morati u izolaciju 10 dana, saopštio je Hrvatski fudbalski savez, a ostatak ekipe i stručni štab bili su negativni na testu, preneo je Rojters.


"Medicinski tim je izolovao Ivana od ostalih članova ekipe i odmah su obaveštene kompetentne epidemiološke vlasti o situaciji - dali smo im rezultat i obavezali se da ćemo preduzeti sve mere da ne dođe do širenja korona virusa", naveo je FS Hrvatske.

Karantin znači da, ako Hrvatska prođe Španiju, "vatreni" će biti bez vrlo važnog igrača i u četvrtfinalu i polufinalu, koje je zakazano za 6. jul.

Perišić je bio strelac u utorak na meču protiv Škotske (3:1).

Reprezentacija Hrvatske je trenutno u domovini, a ekipa će danas putovati iz Pule u Kopenhagen na meč sa Španijom, koji se igra sutra u 18.00 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading