SRPSKI POLITIČARI U PAKLU TROPSKIH VRUĆINA: Vojvoda Šešelj ima originalan način za rashlađivanje! POTREBNA VAM JE SAMO JEDNA STVAR

Autor: Republika

Vesti

27.06.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klima, bazen i šešir to su, prema rečima naših političara, tri idealna načina za odbranu od tropskih vrućina koje su ovih dana pogodile Srbiju. U danu kada je živa u termometru dostigla vrtoglavih 40 stepeni, oni su otkrili kako se osvežavaju.

RepublikaFoto: printscreen
Vojislav Šešelj

- Baš teško podnosim, ne pamtim da su ikada u junu bile ovakve vrućine, imam bazen veličine malo većeg lavora, ali ništa ne pomaže! - poručio je Vojislav Šešelj, lider radikala i dodao:

- Savetujem ljudima da, ako ne moraju, nigde ne izlaze ili da, ako mogu, dan provedu na nekom potoku ili pokraj jezera. Ne smeju se piti alkohol i gazirana pića, samo voda i sokovi, i to nehlađeni, i jesti što više voća.

Njegova stranačka koleginica Vjerica Radeta tvrdi da se prirodi treba prilagođavati. 

Rano dolazim u stranku po još uvek podnošljivom vremenu. E, kad se po podne vraćam, onda se suočavam sa pravom vrelinom. Nosim laganu odeću, dosta vode, šešir, vreme provodim u blago rashlađenim prostorijama i podnošljivo je. Ne kukam ja ni leti na vrućinu, ni zimi na hladnoću - kazala je ona.

Tropske vrućine i temperaturu od 40 stepeni teško podnosi i poslanik Marijan Rističević. 

- Imam bronhitis i jedva dišem - kratko je poručio narodni tribun.

Njegov stranački kolega Branko Ružić ističe da ga tropski talas nije pogodio, a poput većine političara, i njemu je klima-uređaj osnovno sredstvo u borbi protiv toplote.   

Velike količine vode i umerena klimatizacija. Od posla i ne osećam preterane tegobe - kazao je ministar za Alo.

Rasim Ljajić, bivši ministar i lider SDPS-a, na naše pitanje kako se bori protiv tropskog talasa dao nam je duhovit odgovor. 

- Borim se protiv vrućine tako što bežim od nje, ali nikako da joj uteknem - poručio je on. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bara

27.06.2021 09:18

Seseljov metod potrebna vam.je diploma komunistickog rezima i izdajnicka doktorska titula i da ne branite srpske generale u Hagu tako se najbolje ohladite i naravno laganje i pljackanje u svoj dzep.