(FOTO) SVE SU ISPLANIRALI: TAJNO KRŠTENJE male Mie je u najavi, a evo GDE će Luna i Marko uvesti ćerku u svet hrišćanstva!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.06.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet pokušavaju da se sakriju!

RepublikaFoto: Republika
Sve su isplanirali!

Luna i Marko Miljković nedavno su postali roditelji ćerkice Mie, a kako piše Kurir, uskoro planiraju i da je krste, i to u tajnosti.

Kako je izvor pomenutog medija rekao, oni su, još pre nego što su dobili dete, pričali o tome kako će ga vaspitavati i koje vrednosti će morati da ceni. Kako se navodi, posebno im je bitno to da ćerku uvedu u svet hrišćanstva i da je krste, a to planiraju da urade u crkvi u kojoj su se i venčali.

Krštenju će prisustvovati samo najuži krug porodice i prijatelja, a prema daljim navodima, Luna i Marko već su u dogovorima oko organizacije, a najveći problem predstavlja im to što je većina njihovih prijatelja tada na odmorima, pa pokušavaju da se usklade sa njima.

Njih dvoje navodno su svima zabranili da govore o terminu krštenja jer ne žele da se taj događaj eksponira u medijima, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nađa

26.06.2021 11:25

Enci menci na kamenci, ne pokazujte ove neradnike svojoj deci.