(FOTO) NE SMETA JOJ 30 GODINA RAZLIKE: Mitar Mirić je bio izbačen iz kuće zbog nje, a ona ponovo provocira, DIŽE SEBI CENU!

Autor:

Zabava

25.06.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitar Mirić i Dragana Janićijević imali su aferu, nakon čega se pričalo da ga je žena iz kuće izbacila, a mlada pevačica ponovo provocira svojim objavama!

Foto: youtube.com/DM SAT VIDEO
Mitar Mirić i Dragana Janićijević

Dragana Janićijević, poznatija kao Lepa Gaga je pevačica iz Prokuplja, a u žižu javnosti je dospela 2019.godine kada se pisalo da sa pevačem Mitrom Mirićem, koji je inače oženjen, ima aferu.

Oni su navodno bili u vezi dve godine, a kada je sve izašlo u javnost spekulisalo se da je Mitra izbacila iz kuće supruga Suzana.

 

 

Međutim, pevač se nakon svega oglasio i naveo da nije u vezi sa Draganom, te da je ona samo htela da ga iskoristi zarad popularnosti.

 

 

- To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje - izjavio je tada Mirić i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma:

 

 

- Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći - ništa! To je deo profesije. Svakog zakači  nešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to - tada je rekao, prenosi Blic.

Lepa Gaga ne prestaje sa provokacijama i tri godine kasnije, pa je na svom Fejsbuk profilu izbacila njegovu pesmu "Glas razuma", uz komentar:

- Ja i moja malenkost..najlepši spot - napisala je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading