PRODUKCIJA OTKRILA NAGRADU: Žiri izbačen, a fond za pobednika nikad veći, ZVEZDU GRANDA ČEKA OVO!

Autor:

Zabava

25.06.2021

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija takmičenja ,,Zvezde Gradna'' otkrila je ovogodišnji fond za pobednika, ovo niko nije očekivao.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Zvezde Granda

U subotu 26. juna održaće se finale popularnog takmičenja "Zvezde Granda,'' a pobednik će osim titule najboljeg pevača odneti kući i nagradu produkcije, koja je čini se, ove godine najveća.

Ove godine će se boriti 16 finalista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije koji su u najuži krug ušli nakon skoro dve godine muzičke borbe, koliko je zbog pandemije korona virusa trajala ova sezona.

Foto: Grand Prodaction
Žiri Zvezda Granda

Saša Popović promenio je pravilo u ovoj sezoni, tako da pobednika „Zvezda Granda“ neće birati stručni žiri, već isključivo publika putem SMS glasanja. A pobednika kao i svake godine očekuje nagrada koja je ove sezone i više nego velikodušna.

- Pored statue pobednik će dobiti automobil, dve pesme od strane produkcije i kompletan marketing - prenosi "Grand online".

Podsećamo, Popović je napravio presedan, pa je u finale umesto 14oro ušlo 16oro takmičara, ostaje nam da vidimo ko će u subotu odneti veliku pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading