GOCA BOŽINOVSKA OTKAZALA SVE NASTUPE, POMERILA GODIŠNJI ODMOR: Zbog dešavanja u Surčinu SE ODLUČILA NA DRASTIČAN POTEZ!

Autor:

Zabava

25.06.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska otkazala sve nastupe, evo šta se dešava u Surčinu!

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Goca Božinovska

Goca Božinovska broji sitno do dolaska unuka, koga očekuje njen sin Mirko Šijan sa devojkom Bojanom Rodić, a s obzirom na te okolnosti ove godine otići će na godišnji odmor ranije nego inače.

Pevačica, umesto u avgustu, sutra putuje na more, jer je njenoj snaji tada termin.

- Da završim danas još obaveze koje imam, pa putujem sutra na more da se odmorim. Idem sa drugaricom malo da uživam, ostaću deset ili 15 dana. Kako mi bude ćef. Posle svega mi je potreban odmor - rekla je Goca, misleći na majku koja joj je nedavno preminula, kao i prethodni stres koji je imala dok je pre smrti bolovala u krevetu mesecima.

Avgust je, što se tiče njenih planova, rezervisan samo za doček unuka kad dođe na svet.

- Nemam nikakve nastupe, ne mogu da se bakćem još sa tim dok se korona ne smiri potpuno, jer ja nisam klupski pevač. Videću, sad želim da se odmorim, pa kad se Bojana porodi i kad se oporavi od porođaja, onda ću razmišljati o pevanju - ističe Božinovska.

Što se tiče prinove, njen sin Mirko je sve spremio što je moglo unapred, a kako kaže, nije ni imalo šta da se renovira.

- Kuća je odavno sređena potpuno, njih dvoje su samo okrečili i promenili neki nameštaj. Ja bebi neću ništa unapred da kupujem dok se ne rodi, jer kažu da ne valja. Bolje da ispoštujem to, biće vremena za sve - zaključila je pevačica, a prenosi 24sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading