(FOTO) KARLEUŠA SE MALO UTRIPOVALA! Otkrila kad izlazi novi album, pa oplela po kolegama: Bolje je od ove muzike što vredi TRI DINARA!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.06.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karluša misli da je najjača!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Malo se utripovala!

Popularna pevačica Jelena Karleuša svaki dan se provlači po medijima što zbog stila (ne)oblačenja, što zbog svojih skandaloznih izjava i svađa sa kolegama, ali i drugimjavnim ličnostima.

Ovaj put, pažnju nam je privukao njen najnoviji stori na društvenoj mreži instagram kojim je najavila najnoviji album. Naime, pevačica je osim što je objavila da će album izaći ove godine, uspela da se vine u nebesa svojim samopohvalama, te da usput pljuje po kolegama:

Foto: printscreen
Utripovala se da je velika!

- Umorna sam od konstantnog pisanja i pitanja kada će novi album. Album će izaći ovog JEB*NOG leta! Uskoro objavljujem više informacija i javljam/zvanično najavljujem sve. Više od godinu dana je bio i KOVID koji je sve usporio, moje pesme su I OVOG TRENUTKA ultimativni hitovi u svim klubovimagde se puštaju i sviraju live u velikom broju, jer ja nisam neko ko snima pesmice koje traju mesec dana. Hitovi koje sam snimila i pre 10-15 godinazvuče kao da su snimljene sada samo bolje i kvalitetnije od svog šita od 3 dinara trenutno. Klinci nemaju ukusa i to je okej, popraviću im stanje, prema tome, ja razumem da je došlo do smene generacija kojima iznova moram da objašnjavam i crtam, ali MOJA MUZIKA NE STAJE KAO NI JA!

Samoproklamovana diva malo se utripovala te misli da je bolja od svih i od svega, ali svakako će već vreme pokazati da li je zaista toliko dobro koliko se hvali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

25.06.2021 18:15

A ko će da peva umesto nje?