(VIDEO) RADA MANOJLOVIĆ STALA U ODBRANU KOLEGINICE: Ovo je STRAVIČNO šta su joj uradili!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.06.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apeluje da joj se pomogne!

RepublikaFoto: Prntscr Prva TV
Stala je u odbranu koleginice!

Radmila Manojlović za sada je jedina poznata ličnost sa domaće estrade koja se osvrnula na slučaj svetske pop zvezde, Britni Spirs.

Naime, Britni je od 2008. godine pod starateljstvom oca što joj stvara kako poslovne, finansijske, tako i psihičke i privatne probleme, zbog čega je Rada na Tviteru izrazila saosećanje sa pevačicom.

– Da se naježiš… Malo je reći da je stravično šta su joj uradili… Nadam se da ima pravde, da će se neko urazumiti i konačno osloboditi ovu predivnu i napaćenu dušu- napisala je Rada na Tviteru.

Mnogi su se u komentarima nadovezali na Radin status na ovoj mreži, a sa jednim korisnikom pevačica se složila da Britni preživljava horor.

– Ovo je da ne poveruješ da može da se dešava i da su se svi toliko urotili da joj oduzmu osnovna ljudska prava, a pritom sve vreme ide na turneje i radi. Znači „nesposobna“ da živi i donosi odluke, a sposobna da zarađuje i da joj to uzimaju - napisala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading