Muškarac pucao u bivšu ženu, a kad mu se METAK ZAGLAVIO, uradio je nešto što mu DECA NIKAD NEĆE ZABORAVITI!

Autor: Republika

Svet

25.06.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lia Agire Garsija (32) brutalno je napadnuta u naselju La Kanada u Buenos Ajresu, a zločin je počinio njen bivši suprug Beltran Saravija sa kojim ima dvoje dece i sa kojim se već duže vreme nije slagala.

Foto: printskrin
Mesto tragedije

Saravija i Lia su se najpre posvađali nasred ulice, a svađa je eskalirala u tragediju.

Muškarac je najpre izvadio pištolj i pucao u bivšu ženu, ali se revolver zaglavio i nije mogao da ispali metak. Nakon toga, izvadio je nož i izbo je 10 puta, pred svojom decom koja su plakala i vrištala, prenosi Cronica.ar.

Radi se o bolivijskim državljanima koji su živeli u Argentini, a policija je reagovala na poziv očevidaca. Pre nego što su došli na lice mesta, muškarac je počinio samoubistvo.

Pozvao sam policiju kada sam slučajno tuda prošao i video ženu u nesvesnom stanju. Deca su potrčala ka meni i rekla: "Tata je ubio mamu". Odmah sam se uhvatio za telefon i pozvao policiju, ali je bilo kasno. Posle sam saznao i da je taj muškarac mrtav – rekao je očevidac događaja.

Foto: printskrin
Ubijena žena

Prema informacijama iz istrage Beltran i Lia su razvedeni već godinu i po dana, ali su delili režim posete kada su deca u pitanju.

Odlučeno je da muškarac tog dana uzme svoju decu, a nakon što je otišao u kuću bivše žene, usledila je svađa koja je nastavljena i na ulici, pre nego što se dogodio zločin.

Između njih dvoje je došlo do prepirke i čovek je pucao, ali se revolver zaglavio. Na tom mestu su pronađene čaure za koje se veruje da su ispale iz pištolja, ali metak nije izašao – navedeno je u istrazi.

Izvori kažu da je Agire Garsija umrla na licu mesta od posledica uboda koje joj je bivši muž 10 puta zadao u grudi.

Nakon toga, Saravija je četiri puta ubo samog sebe pred decom, nakon čega je i on izdahnuo.

 

 

Komentari (0)

Loading