KOPALI SU I NOGAMA I RUKAMA, BILI SU NA SVAŠTA SPREMNI DA JOJ SMESTE: Indira Radić preživela golgotu pa NESTALA.ODLUČILA SE ZA TEŽI PUT!

Autor: Republika

Zabava

25.06.2021

08:50

Indira Radić nestal sa scene, evo šta se sada dešava s njom!

printscreen/instagram
Indira Radić se povukla iz javnosti!

Indira Radić godinama izbegava da se pojavljuje u medijima i uopšte u javnosti, pa se mnogi pitaju šta se to s njom desilo! Da li je neko zabranio ili se nekome zamerila, kome smeta ako je to u pitanju, te zašto izbegava estradu ako pak nema nijedan problem.

„Nestala“ sa scene!

Kad god je izbacila hit, imala je problem sa hejterima!

A kako SCANDAL! saznaje, ona je sama rešila da se povuče i da izbegava javni život u širokom luku. Naime, nakon što je hit Zmaj proslavio i izbacio u prvi plan, Indira se suočila sa zlobnicima na estradi koji su kopali i rukama i nogama da joj napakoste i zagorčaju život, a kako nam objašnjava njena bliska prijateljica, ona sa tim nije htela da se pomiri jer nije iz tog sveta, pa je odlučila da ide težim putem i rekla da joj je jasno da sve mora sama da rešava i da ni na koga ne sme da se oslanja.

– Indira ne može da shvati zašto neki ljudi imaju potrebu da drugima čine zlo. Nije mogla da veruje na šta su sve spremni pojedinci kada je cenu slave osetila na svojoj koži, tako da je brzo rešila da se kloni tog sveta. Kad god je izbacila hit, morala je da se suoči sa mržnjom, lažima, prozivkama i raznoraznim podmetačinama – objašnjava prijateljica pevačice i dodaje:

– Ona i dalje radi, nastupa, ima svoj kanal na Jutjubu i i te kako je tražena i bez medija i reklama. Nije u žiži, ali to je i imala na umu kad se povukla. Maltene dobija preglede na Jutjubu kao da je stalno na naslovnim stranama, tako da je kod nje sve kako treba. Ima žena svoj mir, a da pri tom nije izneverila publiku – zaključila je prijateljica.

 

Komentari (0)

Loading