MENE TO NE DOTIČE: Silvija Đogani progovorila o očevoj prevari, a onda se javila i Slađa pa sve šokirala!

Autor:

Zabava

24.06.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvija iskreno o ocu i njegovoj prevari.

 

Foto: e-stock/S. Kostić
Silvija Đogani sa majkom Slađom

Silvija Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić ,  odlučila se za veliki povratak na scenu, a roditelji su joj ogromna podrška.

Snimila je pesmu "Tvoj pogled" i prezadovoljna je reakcijama:

- Pesma ima već 200.000 pregleda na Jutjubu tako da sam prezadovoljna, osećam se kao da sam snimila prvu numeru. Mnogo sam uložila u nju, verujem da će biti veliki hit - rekla je pevačica u "Pulsu Srbije", a potom dodala da joj prijaju pozitivni komentari vezani za majku.

RepublikaFoto: instagram.com/sladjadelibasic
Silvija i Slađa Delibašić

- Mnogo mi prijaju takvi komentari, Slađa je lepa žena za svoje godine, izgleda fenomenalno - rekla je Silvija, a potom imala i komentar na navodnu preljubu Đoleta Đoganija i natpisa da je prevario suprugu Vesnu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Vesna i Đole Đogani

- Naravno da je to došlo do mene, čula sam se s tatom i znala sam da je u pitanju glupost. Mene to ne dotiče, a volela bih da i njih sve manje uznemiravaju takve stvari - rekla je pevačica.

Nešto kasnije u se emisiju putem Skajpa uključila i Delibašićeva koja se javila sa Srebrnog jezera gde trenutno odmara.

Slađa je pričala o stanju na estradi i kakve nade polaže u karijeru njene ćerke, pa je rekla da se za estradu mora posedovati veliki talenat jer to publika prepoznaje, ona je dodala i da čovek mora biti prvo zadovoljan sobom. Takođe, Slađa je otkrila i da je bila skeptična kada je u pitanju Silvija, da njena ćerka apsolutno zna sve, od glume do sviranja klavira i da je podržala njenu odluku da se upusti u muziku i da joj želi da još dugo traje.

Foto: instagram.com/sladjadelibasic

Pevačica je otkrila i da nema puno prijatelja sa javne scene, te da je pomalo i razočarana u ljude, ali da joj energiju daju deca i život sa njima, kao i čovek sa kojim je trenutno.

- Planiram da otvorim još dva, tri vrtića. Zaista sam shvatila radeći ovo da sam to ja, nastupi mi uopšte nisam na pameti - rekla je Slađa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading