TRESU SE BEOGRAD I ALMERIJA: Španci prenose, Mančester siti ŽELI Sadika!

Autor:

Sport

24.06.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Partizana Umar Sadik na meti je mnogih evropskih klubova, a među njima je i šampion Engleske Mančester siti.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Španski AS je pre nekoliko meseci objavio da je za Sadika zainteresovan Bajern iz Minhena, što je kasnije bilo demantovano.

Ipak, ugledni španski list sada ekskluzivno prenosi da bivšeg napadača Partizana želi da kupi Mančester siti.

Kako stoji u tekstu plan je da Građani otkupe Sadika od Almerije, a onda ga proslede na pozajmicu u francusku Troa, koji se vrati u najjači rang francuskog fudbala i preko su mu potrebna pojačanja.

AS tvrdi da će Almeriji ubrzo stići ponuda sa Etihada crveno-beli, navodno, neće da prodaju Nigerijca za manje od 30.000.000 evra. Ovome se nada i Partizan kome bi trebalo da pripadne 40% od narednog transfera Sadika.

Nigerijac u ugovoru sa Almerijom ima otkupnu klauzulu na 60.000.000 evra, ali su Španci spremni da ga puste za duplo manje novca. Doveli su ga iz Partizana za 5.000.000 uz brojne bonuse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading