TAMARA OBELODANILA ŠOKANTAN RAZLOG ODLASKA SA RTS-A: Ovo ni u snu niste mogli da ZAMISLITE, EVO ŠTA SE TAMO DEŠAVALO!

Autor:

Zabava

24.06.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara obelodanila razloge napustanja Rts-a!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tanara Grujić

Tamara Grujić, voditeljka televizijske emisije humanitarnog karaktera objašnjava kako se nosi sa izazovima roditeljstva, da li će ćerkin polazak u školu uticati na nju da promeni profesiju i napokon se stacionira u Beogradu, priča kako je podelila profesionalna i privatna zaduženja sa suprugom i koliko joj znači što su različitih karaktera

Emitovanje jedanaeste sezone projekta “S Tamarom u akciji”, koji je nekada nosio i naziv “Radna akcija”, autorka, producentkinja i voditeljka Tamara Grujić (44) otpočeće na TV Prva. Emisije koje će publika moći da pogleda od jeseni snimila je u enklavama na Kosovu i Metohiji, odakle nosi snažne utiske. Dobitnica priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” za dobročinstvo, humanost i društvenu odgovornost život u koferima, na koji ju je profesionalno opredeljenje navelo, tvrdi da ne bi menjala ni za šta na svetu, a satisfakciju za to što je retko okružena prijateljima iz Beograda pronalazi u osmesima porodica kojima pomaže. Dobra strana medalje je i ta što na terenu nije sama. Suprug, producent Vuk Đoković, s kojim deli zaduženja i odgovornost po pitanju emsije, i ćerka Lenka stalno su uz nju. Iz porodice crpi dodatnu snagu da nastavi u istom smeru, još jače i bolje, bar još par godina dok joj naslednica ne krene u školu.

Zbog čega ste prekinuli petogodišnju saradnju sa Javnim servisom?

- Zbog strogog Zakona o oglašavanju u elektronskim medijima, koji se tamo primenjivao bez ustupka, što nas je u mnogo čemu ograničavalo. U tom pogledu uslovi na TV Prva su, kako za nas tako i za sponzore, mnogo bolji. Bilo je tokom godina mnogo punuda, ali smo odlučili da se vratimo tamo odakle je sve počelo 2011. godine. Od jeseni kreće 14 novih epizoda, što je ukupno 140 od početka emitovanja. Deset godina rada je iza nas i neverovatno je da nas obe televizije repriziraju s uspehom- rekla je Tamara za Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Srbinović

24.06.2021 09:21

Evo je ova , sto je haos pravila na porođaju u Narodnom frontu, jer ju je operisala prof Garalejić i njena devojka prim dr Arsić. Jedno užasno stvorenje.

Deda

24.06.2021 15:50

Kakav šok! Stvarno nisam mogao ni da zamislim...

zora

24.06.2021 15:58

Ispod Tamare Bogdan Srejovic. Bravo za nastavak emisije sto se Tamare tice ali mi nije jasno cime je Srejovic zasluzio tu sliku ispod Tamarine. Jedino ako neko nije smatrao da je postigao uspeh sto je postao Cecin potrcko.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

24.06.2021 19:11

Зинула јој позадина на паре.