(FOTO) IMA DVE MALOLETNE ĆERKE, A OPET SE SKIDA: Kako je nije SRAMOTA?! Dok se KARLEUŠA slika, deca je gledaju!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.06.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se skida!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Opet se skinula!

Temperatura skače, pakleni dani su stigli, a Jelena Karleuša se hladi u svom bazenu, dok na Instagramu objavljuje "vruće" slike od kojih padaju vilice.

Samoproklamovana diva među prvima je otvorila sezonu kupaćih kostima, a koliko ih ima u svome vlasništvu, to samo ona zna. Sudeći po njenim fotografijama na Instagramu, ne zna se koji je provokativniji.

Sada se Karleuša skinula u bikini sive boje, a ono što je najzanimljivije jesu školjke na gornjem delu koje jedva nešto prekrivaju, i nikad manje gaće!

-Mala sirena- napisala je Jelena Kareluša u opisu fotografije.

Navikli smo da gledamo Karleušu skoro potpuno golu, ali pitanje koje se samo nameće je: "Kako njena deca na to gledaju i kako je nije sramota, ako nikog drugog, barem dece?" Naime, dok se Kaleuša snimala za društvenu mrežu instagram, uhvatila je svoje ćerke kako skaču u bazen ispred koga ona stoji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miki

23.06.2021 13:52

Pa šta? Nija pokazala porno slike. Lepa žena sa lepim telom i ima pravo da na kulturan način pokaže svoju lepotu. Mnoge žene mogu da joj zavide na skladnoj figuri.

Deka

16.07.2021 06:37

Da ne ostanu nepoismena pored žive nemoralne majke.