TANJA SAVIĆ IMA RAZLOG ZA STRAH! Dušan najavio: Čak bih i decu oteo od majke!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.06.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je Tanjin strah osnovan!

RepublikaFoto: ST/V. Lukić, A. Nalbantjan
Najavio je!

Tanja Savić je vratila decu u Srbiju, a sa njima trenutno boravi u Smederevu. Dušan Jovančević se sada oglasio i šokirao izjavom.

Dušan je šokirao izjavom kada je istakao da za njega ne postoji granica koju ne bi prešao za svoju porodicu, pa čak bi opet, kako je objasnio, decu oteo od majke.

- Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke - rekao je Jovančević za "Kurir" bez imalo osećaja i dodao da je sa sinovima u stalnom kontaktu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tanja i deca u ponedeljak su stigli u Beograd!

- Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari - rekao je on.

Kao što smo već pisali, Tanja strahuje da će joj Dušan kidnapovati sinove, zbog čega je rešila da ih ne pušta da izlaze iz kuće, a s obzirom na ove Dušanove reči, izgleda da Tanjini strahovi nisu neosnovani!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žarko

23.06.2021 08:05

Dosta sa njom!