PLAŠI SE DA ĆE JOJ KIDNAPOVATI SINOVE: Tanja Savić decu zatvorila u kuću, ne pušta ih ni u DVORIŠTE!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

23.06.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od dolaska u Smederevo kod Savićeve spavaju brat Nemanja i sestra Biljana, a klinci ne izlaze u dvorište, igraju se samo na teras

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sad kad je sa decom ne ispušta ih iz vida!

Nakon pompeznog dolaska iz Austaralije Tanja Savić se sa sinovima Maksimom i Đorđem zatvorila u kuću, a kako je gazda apartmana u kojem pevačica živi sa decom otkrio za Srpski telegraf, ona je u velikom strahu od bivšeg muža Dušana Jovančevića, pa deci od juče ne da da mrdnu bilo gde bez njenog nadzora!

Naime, kad smo pomislili da je sada sve u redu uputili smo se ponovo kod nje u Smederevo kako bi nam otkrila kako je protekla prva zajednička noć sa decom, međutim, tamo smo zatekli potpuno drugačiju atmosferu.

Brat Nemanja ide po namirnice i pomaže u svemu što je potrebno

- Tanja ne može da stigne da se naspava jer je preumorna, a decu čuvaju njena sestra Biljana i brat Nemanja. Oni su od juče tu, Nemanja je samo na kratko odlazio zbog obaveza do grada, a Tanja ih ne pušta iz vida. Uplašila je kad je videla vaš auto jer strahuje da je Dušan poslao neke svoje ljude da špijuniraju decu. Zato ih je njena sestra odmah sklonila kad vas je videla da ste seli ispod terase. Ne može da bude sama, zamolila brata i sestru da spavaju kod nje i da ostanu nekoliko dana. Klinci ne idu napolje, ali ona još uvek neće da ih pusti. Rekla im je da se igraju po stanu i da će svi zajedno da idu na bazen kad se odmori - priča nam vlasnik zgrade u kojoj se izdaju apartmani, a u kojoj je pevačica kupila stan na prvom spratu.

On nam je objasnio da Tanja nema poverenje u svog još uvek zakonitog supruga Dušana i da je i dalje pod velikim stresom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Tanja: Moji anđeli su konačno pored mene

Tanja Savić rekla je po dolasku na aerodrom da ne želi da komentariše u kakvom je odnosu sa suprugom Dušanom, a za Srpski telegraf je pre dolaska u Smederevo rekla da se više nikad neće odvojiti od naslednika.

- Moja deca su konačno sa mnom, preosetljiva sam i emotivna otkako smo krenuli u Srbiju, više nikad neću da ih pustim da se odvoje od mene, svuda ćemo zajedno. Mnogo sam se borila za njih i verujem da ću da budem pravi primer žene koja nikako ne odustaje i koja je grizla samo da bi dokazala da pravda uvek pobeđuje.

- Morate i Tanju da razumete. Prošla je kroz težak period, ja vidim da je ona još pod stresom zbog svega. Tek je došla sa sinovima, neće ona nigde da izlazi neko vreme i ko zna koliko će vremena trebati da osvesti da je konačno sa njima. Nisu ni komšije dolazile, puštaju ih da budu zajedno. Sigurno će da priča za novine kad se bude odmorila, vidi se da je još van sebe - rekao nam je vlasnik.

Tanja je još pod stresom zbog svega, pa zato ne napušta stan sa decom

Kako smo saznali od prvog komšije, prekjuče u stanu pevačice nije bilo slavlja, a muzika se čula samo uveče na kratko.

- Tanjinog brata sam na kratko juče video da je izlazio i vratio se sa kesama u kojima je bila hrana. Nazdravljao je, čula se muzika, ali su posle svi verovatno pospavali. Išao je po namirnice, ali Tanju još uvek nismo videli. Deca se čuju tu, izlaze na terasu i igraju se. Vidim da ne pričaju na srpskom, ali to je normalno, dugo su tamo. Drago nam je da su sad svi zajedno, oni su dobri ljudi, Tanja je zaslužila da deca budu uz nju. U kakvom je sad odnosu sa Dušanom ne znam, njega nismo ovde ni viđali - kaže Savićkin prvi komšija.

BONUS VIDEO: 

BABA U SUZAMA DOČEKALA UNUKE: Video koji će rasplakati Srbiju! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žarko

23.06.2021 08:17

Dosadila. Pa on je još u Australiji.