(VIDEO) ČUO SAM SE SA SONJOM, BILO JE NEKIH PROBLEMA! Sve je zanimalo sa kojom pevačicom je LUKAS VARAO BIVŠU, sada je i sam progovorio o ovo AFERI!

Autor: Republika.rs/M.P

Zabava

22.06.2021

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas promovisao je večeras svoju autobiografiju „Ovo sam ja“ i tom prilikom odgovarao na pitanja o škakljivim situacijama koje je izneo u svojoj ispovesti.

Foto: youtube.com/Republika
Aca Lukas

Folker je večeras na promociju svoje autobiografije došao vidno raspoložen, te je pred okupljenim novinarima odgovarao na brojna provokativna pitanja.

Jedno od njih svakako je bilo i to ko je "kepec iz Granda", sa kojim je prevario bivšu suprugu Sonju Vuksanović. 

- Ko je kepac? Ne znam, recite mi vi? - vešto se izlavčio Lukas da da odgovor, ali ga je veoma razbesnelo kada je čuo pitanje da se ovaj njegov nadimak odnosi na koleginicu Anu Sević.

Lukas je napomenuo i to da se Sonji dopala knjiga, pa otkrio zbog čega onda večeras nije bila na promociji večeras:

- Čuli smo se, bilo je nekih problema, ne zbog knjige već zbog stvari koje su se pisale u medijima. Neće doći jer sam  joj ja tražio da ne dolazi. - rekao je folker za Republiku.

Inače, Lukasova knjiga, koju je pisao Vanja Bulić veoma je odjeknula u javnosti i privkla veliku pažnju čitalaca, posebno jer je folker izneo na tacni svoj i više nego buran život.

 

Pogledajte o čemu je još folker govorio na promociji:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading