PEVAČICA TRAGIČNO PREMINULA U ĆERKINOM STANU! Sarađivala je sa CECOM, stekla veliku popularnost, ali sudbina je za nju imala druge planove!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.06.2021

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevača je Ceci prateće vokale, a njena tragična sudbina potresla je celu estradu.

Foto: youtube.com
Vera Nešić pevala je Ceci prateće vokale

Talentovana pevačica Vera Nešić devedesetih godina važila je za jednu od najlepših pevačica na estradi, a svojim talentom mnoge je opčinila.

Pevačku karijeru započela je 1987. godine kada je snimila prvi album, a ostala je upamćena kao izvođač starih narodnih pesama, sevdalinki, ali i novokomponovanih pesama. Vera je 1988. godine dostigla vrh popularnosti kada je izdala album na kojem su se našle pesme: “A gde smo ja i ti”, “Proleće je, a ja sam”, “Potražićeš opet mene", piše Objektiv.

 

Vera pevala prateće vokale Svetlani Ceci Ražnatović na njenom prvom albumu. Nažalost, ona je tragično skončala  u 51. godini nakon borbe sa opakom bolešću, a umrla je u ćerkinoj kući u Americi.

Inače, upravo njena ćerka takmičila se i u "Zvedama granda" pre četiri godine. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading