NE MOŽE MENE PRODUCENT DA ZALIVA FEKALIJAMA ZBOG KIJE KOCKAR: Eva Ras osula po Kiji, ja sam veličanstvena, ona ne, pa potkačila i NJU!

Autor:

Zabava

22.06.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras progovorila o sukobu sa Kijom Kockar!

Foto: ST/A. NALBANTJAN, E-Stock
Kija Kockar i Eva Ras

Glumica Eva Ras već neko vreme nema lepo mišljenje o rijaliti zvezdi i pevačici Kiji Kockar, a ona je u emisiji ,,Grand magazin'' otkrila uzrok sukoba.

Naime, kako glumica kaže njihov prvi susret bio je na snimanju studentskog filma "Ludnica subotnje večeri" u kojoj su obe imale ulogu.

Na pitanje voditelja zašto nema lepo mišljenje o Kiji, odgovorila je:

-Zato što mi se neprekidno meša - a potom objasnila kako je došlo do sukoba. 

Prema rečima glumice, Kija i ona su igrale u istom studentskom filmu, a Kockareva je trebalo da glumi sebe. Posle nekoliko sata sedenja na setu bez snimanja ičega, Eva je želela da krene kući, ali joj producent i Kija nisu dozvolili, a tek kasnije je saznala da je razlog bio taj što je scenario pisala Kija Kockar, koja to nije mogla da uradi za pet sati, jer po rečima glumice to ne može čak ni Dušan Kovačević

Foto: youtube.com/printscreen
Eva Ras o Kiji Kockar

Taj reditelj kome sam ja činila usluge stao je na stranu Kije Kockar. Meni to ne smeta, jer treba biti na strani slabijeg. Ja sam veličanstvena glumica, Kija nije. Imam 80 godina i ne može mene producent da zaliva fekalijama zbog Kije Kockar.

Nakon toga, Eva se osvrnula i na prozivanja u medijima i to upravo od strane rijaliti zvezde. Ono što je posebno iznerviralo jeste to što su je Katarina Živković i Kija prozivale u jednoj emisiji. 
Foto: youtube.com/Premijera Official
Katarina Živković i Kija Kockar

Eva je rekla da su Kaća i Kija ličnosti diskuatbilnih vrednosti i da ona kao rijaliti zvezda takođe, zna da je to biti mnogo lakše nego glumačka zvezda.

-Kija se ponaša potpuno licemerno, kad god me sretne uvek mi kaže da me poštuje, a onda ode u emisiju i ismejava me - zaključila je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

22.06.2021 11:51

Kiju Kockar ne podnosim ali ovoj kreaturi mogu reći svašta!