UVEDI GA U STAN I PUCAJ MU U GLAVU: Aca Lukas brutalno iskren o Arkanu i njegovim prohtevima - VIDI KOLIKI TI JE NOS OD ŠMRKANJA!

Autor:

Zabava

22.06.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas iskreno o odnosu sa Arkanom!

Foto: E-Stock
Aca Lukas i Željko Ražnatović Arkan

Folk pevač Aca Lukas napravio je totalnu pometnju autobiografskom knjigom "Ovo sam ja - Aca Lukas", u kojoj je izneo brojne detalje iz privatnog života, aferama, zatvoru, a između ostalog i o Željku Ražnatoviću Arkanu.

Lukas je jedno poglavlje posvetio ubijenom mužu Svetlane Cece Ražnatović. Otkrio je kakav je njihov odnos bio, ali i koje je sve zahteve dobijao od Arkana, između ostalog da prestane da se drogira i da ubije čoveka!

Foto: youtube.com/printscreen
Aca Lukas o Arkanu

- Bila je neka žurka kod Arkana i dogovorili smo se da ja dođem. U međuvremenu me je pozvao jedan poznati gradski tip i tražio da te večeri pevam kod njega. Rekao sam 'Ne mogu, dogovorio sam se sa Željkom' - 'Ne dolazi u obzir, boli me du*e za Željka', odgovorio mi je. Naravno, pevao sam kod Ražnatovićevih, a posle nekoliko dana u moju kuću je upao jedan klipan sa uperenim pištoljem i pretio mojoj ženi i detetu. Poslao ga je sujetni gospodin koji se i tako, preko mojih leđa, nadmetao sa Arkanom - napisao je Lukas u knjizi i dodao da se požalio Željku Ražnatoviću koji mu je ponudio rešenje problema:

- Pitao me je da li imam pištolj. Odgovorio sam da nemam. 'Sad ću ti poslati pištolj. Pa kad ti onaj kreten dođe sledeći put, uvedi ga u stan i pucaj mu u glavu. Onda zovi mene da sredim to', rekao mi je. Zahvalio sam se na savetu koji nisam prihvatio - napisao je folker.

Foto: AP Archive/printskrin
Željko Ražnatović Arkan

Folker je u knjizi opisao i kako je Željko Ražnatović pokušao da ga skine sa droge.

- Jedne večeri Željko me je pozvao telefonom: 'Komandant ovde, dođi hitno'. Noge su mi se odsekle. Nikada tako nije razgovarao sa mnom. Preispitivao sam se šta sam to zasrao, pa je toliko hitno. Otišao sam u hotel Jugoslavija, u noćni klub 'Gral'. 'Uđi, pi*ko ovamo', rekao mi je Arkan i otvorio vrata kancelarije, a zatim dodao: 'Vidi koliki ti je nos od šmrkanja. Zašto se drogiraš? Evo ti papir i olovka, napiši ko ti prodaje drogu - navodi Lukas u svojoj knjizi, kao i da mu je obećao da će se manje drogirati, ali da svoje dilere ne želi da otkriva.

- Arkan me je zaista voleo i poštovao, a ja ne mogu da objasnim zašto. Dok su ga ostali zvali komandante, za mene je bio Željko. Događalo se da me pozove telefonom i kaže da dođem kod njega da sviram jer organizuje neku proslavu. 'Željko, imam zakazanu tezgu, ne mogu'. 'Nema problema, biće prilike'. Na tome se završavalo. Ne verujem da su drugi smeli da spomenu tezgu kada ih on pozove. A i zašto bi kada je Željko bio galantan domaćin - napisao je Lukas iskreno o Arkanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mesa

22.06.2021 08:28

Ovaj Ima rupu u glavi stalno