ĆERKA GA OBOGATILA: Knez zahvaljujući Kseniji zgrće lovu, nećete verovati šta peva na nastupima!

Autor:

Zabava

21.06.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenadu Kneževiću Knezu skočila cena skoro duplo!

 

Foto: Tanjug/AP, ST/Dragan Kadić
Knezu zbog Uraganki skočila cena

Poznati pevač, Nenad Knežević Knez , jedan je od glavnih savetnika i pomoćnika svoje ćerke Ksenije, ali i ostalih članica iz grupe Hurricane, a Evrovizijski nastup doneo je mnogo toga i devojkama, ali i samom pevaču - a prenosi Kurir.

Njegova ćerka je sa koleginicama iz grupe postigla odličan plasman na ovoj manifestaciji, te su Uraganke sve traženije po klubovima, a sada se priča i da su se i njemu pozivi za nastupe udvostručili.

Foto: youtube.com/RTS Zabava - Zvanični kanal
Ksenija Knežević i Knez

Kneza sada zovu da peva i po svadbama, ali i drugim privatnim veseljima, što on rado prihvata.

Kako navode,  za ovu vrstu nastupa važe posebni uslovi i veća, skoro duplirana cena, u odnosu na onu koju je imao ranije, a organizatori slavlja ne žale novac kada je on u pitanju - saznaje Kurir.

Knez je u poslednjih mesec dana postao jedan od najangažovanijih pop pevača na veseljima, ali to i opravdava jer pravi odličnu atmosferu.

Foto: ST/D. KADIĆ
Nenad Knežević Knez udvostručio nastupe

Crnogorski pevač popunio je svoju repertoar, pa je pored svojih poznatih hitova, uvrstio i folk pesme, a neretko zapeva i pesme ,,Loco, loco'' i ,,Hasta la vista'' koje pevaju Uraganke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading