(FOTO) LUNA I MARKO NAPUŠTAJU DOM: Rijaliti par pakuje kofere i ODLAZI sa ćerkom!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.06.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko neće ići sa njima!

RepublikaFoto: Republika
Luna i Marko odlaze!

Pobednica rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani  porodila se u utorak carskim rezom, a juče je sa svojom novorođenom ćerkom Miom napustila bolnicu kada je tata Marko došao po njih.

Marko i Luna jedva su čekali da na svet dođe njihova princeza, a kako "SCANDAL!" saznaje, popularni par rešio je da prvih nekoliko meseci sa bebom provedu van Beograda!

 

 

Oni su to odlučili čim je Luna ušla u sedmi mesec i tada su se oboje složili da će im i te kako prijati da se sklone što dalje od gradske gužve, medija, ali i familije koja će hteti da vidi bebicu iz najbolje namere, ali će to svakako za Lunu baš biti naporno na samom početku.

– Sigurno će prvih nekoliko meseci biti negde na moru, i to verovatno u Crnoj Gori – rekao je izvor za pomenuti portal i dodao:

 

 

- Morska klima prijaće i Luni, a posebno je za bebicu dobro da na samom rođenju udiše vazduh kraj mora. To će joj u startu razviti dobar imunitet. Plan je da Luna i Marko idu sami jer su sigurni da će se snaći sa bebom iako je devojčica oboma prvo dete. Naravno, ne isključuje se mogućnost ni da sa njima pođe neko od roditelja ili bar Lunina mlađa sestra Nina čisto da im se nađe kao desna ruka, ali to će već naknadno odlučiti. Glavno je da su oni srećni i da se vole sve više, a beba je samo još više učvrstila njihovu ljubav – objasnio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Goca

20.06.2021 16:48

Platile babe moraju

Andreja

20.06.2021 19:47

Poludeli su.

Odgovori 11 0
Duksi

20.06.2021 19:54

Odoše propalice u izbeglice.