(FOTO) ČETIRI GODINE SU U BRAKU, A ONA PRŠTI: Žena Baje Malog Knindže je PRAVA BOMBA, EVO ZAŠTO JE KRIO OD OČIJU JAVNOSTI!

Autor:

Zabava

20.06.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Žena Baje Malog Knindže je prava lepotica!

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Baja Mali Knindža pokazao ženu!

Pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, pre dva dana je proslavio četvrtu godišnjicu braka sa svojom suprugom Dijanom.

Sa njom ima dva sina, a svoju ljubav ne eksponiraju preterano u javnosti, ali se na društvenim mrežama mogu naći neke njihove zajedničke fotografije.

Tako je pevač, povodom godišnjice braka, na Instagramu objavio fotografiju sa svojom lepom suprugom, a komentari su se samo nizali.

 

 

Inače, Baja iz prvog braka ima četvoro dece i redovno ističe to da je veoma ponosan na činjenicu da je otac njih šestoro, od čega tri ćerke i tri sina.

Komentari (4)

Loading
Šta znam

21.06.2021 07:06

Kad bolje pogledam, pre bih rekao da grmi, nego da pršti. Čak je pomalo i izdominirala. Time je poslala snažnu poruku da će da pošalje jasnu poruku. Da Internet gori u plamenu uličarskog govora.

Reki

21.06.2021 11:17

@Šta znam - Ne pršti, već seva, i od njojzine pojave ispadajj vilice. Još samo da uputi jaku ili brutalnu poruku i tako zapali društvdne mreže.

Blaza

22.06.2021 09:48

gde je ta lepotica,\zena ko zena...malo usta pucala i tako to