BRIZNUO U PLAČ USRED EMISIJE: Mirko Kodić nije uspeo da zadrži suze nakon što je PROGOVORIO O VELIKOJ TRAGEDIJI!

Autor:

Zabava

19.06.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Kodić nije uspeo da zadržu suze u emisiji!

RepublikaFoto: printscreen
Mirko Kodić u suzama!

Harmonikaš Mirko Kodić sarađivao je sa mnogim pevačima sa estrade, ali njegovu karijeru obeležili su nastupi sa legendarnim Šabanom Šaulićem.

Mirko se sada prisetio saradnje sa pokojnim Šabanom i jedva zadržao suze dok je u emisiji pričao o njemu, a prenosi Kurir.

RepublikaFoto: instagram.com/sabanofficial
Mirko je mnogo voleo Šabana..

- To je nešto najteže u mom životu posle smrti moje majke, to je najveća tragedija... Šaban Šaulić tako se zove tragedija, jer tog momenta kad je on nestao sa ove planete nestao je i deo Mirka Kodića... - rekao je on i dodao:

- Došao sam u situaciju da razmišljam sa kime ja treba da sviram, ne zato što ovi drugi pevači ne valjaju, daleko od toga, nego ja sam suviše bio sa njim, 35 godina, ja sam navikao na njega. Više sam proveo moj život sa njim, nego sa svojom porodicom, sa mojom suprugom i decom, srodio sam se sa njim. Znao sam odakle on peva u 12 sati noću, iz kog tonaliteta peva u 5 ujutru. Jednostavno mi smo se poznavali, nije trebalo da pričamo, dovoljno je bilo da se pogledamo. Kroz našu karijeru smo ostvarili velike hitove, počev od "Dva galeba bela", "Sneg je opet Snežana"..- zaključio je Mirko sa setom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading