NAKON SNIMANJA SERIJE PREMINULA JE OD TEŠKE BOLESTI! Ova GLUMICA je sve nasmejala poslednjom ulogom, a niko nije znao da ima rak!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.06.2021

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije ni slutio da će joj to biti poslednja uloga. Bolest je pobedila na kraju.

Foto: youtube.com

Poslednju ulogu je odigrala u seriji "Neki novi klinci"

Glumica Vojka Ćordić Čavajda iznenada nas je napustila 27.maja 2005. godine i to ubrzo nakon završetka snimanja serije "Neki novi klinci".

U popularnoj tinejdžerskoj seriji bila je simaptična čistačica Rosa koja je mnoge zasmejavala svojim vrcavim komentarima. Vojka je ubrzo nakon snimanja serije saznala da boluje od karcinoma pluća, a preminula je  u 43. godini života.

Ispostavilo se da joj je ovo ujedno i poslednja uloga. Ipak, pre nje je glumila i u drugim velikim filmskim ostvarenjima. Prvu filmsku ulogu odigrala je 1984. godine u filmu “Moljac”, a veliku popularnost stekla je ulogom Zage u seriji “Dome, slatki dome”, “Mi nismo anđeli”, “Velika frka”, kao i u seriji “Gore dole”.

Sredinom devedesetih je napravila dužu pauzu u karijeri, a snimanju se vratila 2003. godine, upravo ulogom u “Nekim novim klincima” koja joj je, nažalost, bila i poslednja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading