ONA ME ČINI SREĆNIM! OVO JE PRELEPA SUPRUGA VOJE NEDELJKOVIĆA: Mlađa je od njega 17 godina, a EVO ČIME SE BAVI!

Autor: Republika

Zabava

19.06.2021

21:21

Supruga Voje Nedeljkovića mlađa je od njega 17 godina!

youtube.com/Iz Profila Tv Grand
Voja Nedeljković

Popularni voditelj Voja Nedeljković već dugi niz godina u braku je sa lepom i atraktivnom lekarkom Majom koja je od njega mlađa 17 godina.

Voja je svoju suprugu upoznao slučajno na Trećem kanalu gde je i sam radio svojevremeno, a bliži kontakt uspostavili su na manifestaciji koju je umesto Voje trebalo da vodi Dejan Pantelić.

- Možda bi sada Deki bio u braku sa njom. Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu - rekao je voditelj jednom prilikom.

Voditelj je istakao da se njihov odnos jako brzo razvijao, posle samo par meseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin Đorđe se rodio nedugo zatim.

Budući da su se oni venčali 7. avgusta, a sin Đorđe je na svet došao 10. u istom mesecu, često se šale i kažu da je on "atomska beba", napravljena za tri dana.

youtube.com/Zvezde Granda
Voja Nedeljković

Još jedna zanimljivost koja je obeležila njihovo venčanje jeste dan kada su izgovorili sudbonosno "Da".

S obzirom na to da su ga prijatelji često pritiskali pitanjem "Kada ćeš da se ženiš", on je često u šali odgovarao svima: "U četvrtak".

- To je jedan od retkih dana kada ja ne radim, a i glup je dan, ništa se ne dešava četvrtkom, pa da popunimo dan. I bi četvrtak, što je najinteresantnije - prisetio se voditelj.

Voja često ima šale i na svoj račun, pa imajući u vidu da je na venčanju nosio beli laneni komplet i papuče, za sebe kaže da je kao papučar ušao u brak.

 

 

Komentari (0)

Loading