SANJA MARINKOVIĆ BRUTALNO ISKRENA O JOVANINOM ANGAŽMANU NA PINKU: Njenu energiju bi trebalo kanalisati na drugačiji način!

Autor: Republika

Zabava

19.06.2021

14:01

Sanja Marinković progovorila o Jovaninom angažmanu na pinku!

youtube.com/printscreen
Sanja Marinković

Voditeljka Sanja Marinković prokomentarisala je spekulacije da će Jovana Jeremić, koja je nedavno dala otkaz na "Happy" televiziji, od septembra voditi jutarnji program na TV Pink.

 I ja sam čula da će Jovana na Pinku voditi jutarnji program, zaista ne znam, pitala sam kolege koje su bolje informisane, niko ne zna sigurno. Verovatno će to biti iznenađenje - rekla je Sanja

Inače, Jeremićeva je karijeru započela u Sanjinoj radionici i u emisijama "Magazin In" i "Zvezde Granda" gde je potavljala je pitanja.

ST/Petar Divac

- Jovana Jeremić je bila učenica u radionici, bilo je tu puno predavača i svako je u njoj video nešto novo i drugačije. Zaista je bila odličan student, aktivna na časovima, uvek se izdvajala od ostalih polaznika, bila je svoja, uvek je imala komentar i dobro koncipirana pitanja - rekla je Sanja i dodala:

- Kada je reč o toj energiji koja bi, možda, trebalo da se kanališe na drugačiji način, smatram da je i zbog toga svoja i drugačija. i da zato privlači pažnju.

- Postavljanje pitanja u "Magazinu In" i "Zvezdama Granda" je tada bio deo prakse za te novinare, redovno su odlazili tamo i pripremali ta pitanja. Pored Jovane, svi su postavljali pitanja... Ona nije bila jedina, ali je bila najaktivnija i Saša Popović ju je primetio - zaključila je Marinkovićeva.

Komentari (0)

Loading