(FOTO) NATAŠA BESNA KAO RIS: Pevačica se požalila javno na majku, a onda je imala ŽESTOKU PORUKU ZA JAVNOST!

Autor:

Zabava

19.06.2021

12:46 >> 12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je javno dokumentovala.

RepublikaFoto: printscreen/šok tok
Nataša Bekvalac

Novosadska barbika i pevačica Nataša Bekvalac neretko priča o tome da se svojski trudi da održi savršenu kilažu, budući da se bavi javnim poslom. Iako po mišljenju mnogih ona uvek izgleda sjajno, pevačica vredno trenira i na posebnom je režimu ishrane kako bi dostigla željeni izgled.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Nataša Bekvalac

Nataša je odlučila da se upusti u novu avanturu, te je izabrala ozbiljan režim ishrane, koji uskraćuje pojedine namirnice koje pevačica prosto obožava, a njena majka joj je natrljala so na radu, jer joj je spremila gibanicu, zbog čega se ona požalila na Instagramu.

- Evo šta ona, moja mama, napravi kada smo kod nje i kada joj kažem da sam na specijalnoj ishrani! Kaže ona meni: "Nije poenta da ne jedeš kad nemaš šta da jedeš, već da ne jedeš čak i kada vruća gibanica stoji ispred tebe. to je karakter i volja" – napisala je Bekvalčeva uz fotografiju domaće gibanice.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Nataša se požalila zbog gibanice

Potom je usledila nova objava, kojom je nasmejala fanove. Naime, Nataša je uslikala salatu sa piletinom i napisala:

Sve najgore želim ljudima koji žderu šta žele u ogromnim količinama i mršavi su. Tu prvenstveno mislim na Tanju Mrkić (Natašina sestra). Ja sam anđeo, predivna sam i jedem svoju salaticu i uživam i uopšte mi se ni ne jede gibanica, ja mrzim gibanicu i generalno testo mrzim – napisala je u šaljivom tonu Nata.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Nataša o režimu ishrane

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading