(VIDEO) OD RUBA EGZISTENCIJE DO EKSKLUZIVNOG POKLONA ZA LUNU I MARKA: Samohrana majka odvaja od usta svoje dece da bi USREĆILA RIJALITI PAR!

Autor:

Zabava

18.06.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Samohrana majka petoro dece, svakog dana odvaja od usta naslednika da bi Luni i Marku poslala bar 50 evra mesečno!

Foto: Novosti/N. Živanović, E-Stock

Samohrana majka petoro dece Maja Rajičić (44) iz Smedereva svakog dana odvaja od usta naslednika da bi Luni Đogani i Marku Miljkoviću poslala bar 50 evra mesečno. Možda u tome i ne bi bilo ništa čudno da ova žena, koja je očito veliki fan rijaliti-para, pre nekoliko godina nije bila na rubu egzistencije.

Naime, njena tužna priča o tome kako se šestoro Rajičića bori sa glađu, siromaštvom i zimom potresla je Srbiju, koja se digla na noge da Marijinu kuću u fazi raspadanja osposobi za život njene porodice, koju je prehranjivala preko kazana narodne kuhinje.

Danas ova žena, o kojoj su mediji pre nekoliko godina pisali da za svojih petoro mališana ne može da obezbedi ni najosnovnija sredstva za život, brine kako svakodnevno da izdvoji po 200 dinara od zarade na pijaci ne bi li Lunu i Marku obezbedila pomoć.

Foto: Novosti/N. Živanović

Novosti u poseti Maji i njenoj deci 2017. godine u Smederevu

Republika.rs došao je u posed audio-snimka na kom se jasno čuje kako Maja, kao Lunin i Markov vatreni fan, priča da od dece odvaja da bi Marku i Luni slala novac i još zamera drugim obožavaocima što im je žao da izdvoje za svoje idole.

- Ja mogu uvek, pored mojih petoro dece, da skupim novac! Sklonim od pijace danas 200 dinara, sutra 200 dinara i skupim 50-60 evra. Ali uvek mogu da dam i moje se vidi i moje se zna. To što ne vide pojedini, to je njihovo - priča Maja u snimku i dodaje da ima onih koji ne daju i prave se ludi, a mogu da skupe.

Foto: instagram/ luna_djogani
Maja sakuplja novac za Lunu i Marka!

- A ja kad pitam da kupimo Luni poklon, niko nije hteo sa mnom da kupi, ima onih koji su dali, ima koji ne daju. Koji se prave ludi. Velika podrška, a nikad se niko nije setio da uplati 10, 20 evra Luni za poklon. Luni i Marku nikada ne kupujem samo jednom. Sad će neko da me snimi, ali boli me ku*ac, ja ću s mojim parama da radim šta hoću i kupim kome hoću. Znaju da pričaju neke gluposti. Šalju im med, ajvar. Ma pu*ite ga i s medom i ajvarom! Imaju oni i meda i ajvara, i hrane, i tompusa i pića koliko hoćeš. Budi čovek, pa im kupi nešto više - rekla je Maja, vidno izrevoltirana u audio-snimku koji smo dobili.

Podsećanja radi, Maja Rajičić 2017. podigla je Srbiju na noge jer, kako je tada pisao dnevni list Novosti, Marija je sa decom živela na rubu egzistencije. Njena priča je pogodila mnoge jer je u periodu 2017, kao samohrana majka, živela sa petoro dece od jednog obroka narodne kuhinje dnevno. Po ciči zimi i temperaturi ispod nule boravili su u maleckoj udžerici, čiji zidovi su bili crni, krivi i nabubreli od kišnice, koje je bilo gotovo nemoguće zagrejati. U nabavci ogreva Maja je jednom prilikom čak mogla glavu da izgubi, kada je, sakupljajući drva iz vode, upala u Dunav.

 

Komentari (6)

Loading
alex

18.06.2021 22:32

@Sonja - Molim, ko moze mene da prisili da uzmem od svoje dece i dam nekom drugom. Jos nikada nisu napisali da su Luna i Marko nekom pomogli. A jesu nebrojeno puta.

djoler56

18.06.2021 20:44

Jedva sam pročitao tekst do kraja !!! Suza suzu stiže !!! " Prava " majka !!!

Nena

18.06.2021 21:38

Ovo je za policiju jer je neko ozbiljno zloupotrebio dvoje ljudi koji su javne ličnosti da bi prevario ljude za novac! Sve te profile koji traže novac treba prijaviti policiji da ih lociraju i uhapse...Ovo nije prvi put, to je zabranjeno u svim grupama podrške i sada vidim da su krenuli da navlače ljude na stranicama zadruge.... A za ovu ženu i ovo lupetanje stoji vortex i detelinare koji su fanovi Radanovića i ovo rade jer je ona dobila dete sa Markom čisto omalovažavanje njih kao para i njihovog tek rođenog deteta... Zato mislim da Marko ovo treba da prijavi policiji i da tuži ovu budalu pa neka na sudu peva ko je na ovakve stvari nagovorio...