PUKLA TIKVA PONOVO: Zorica Brunclik progovorila o Suzani i Saši, nisam bila pozvana, NISAM JOJ DRAGA!

Autor:

Zabava

18.06.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik o promociji albuma Suzane Jovanović i zašto nije došla!

Foto: ST/V. LUKIĆ/e-stock/KOBRA
Zorica Brunclik i Saša Popović

Pevačica Zorica Brunclik bila je član žirija ,,Zvezda Granda'' i veliki prijatelj sa Sašom Popovićem i njegovom ženom Suzanom, a onda je došlo do preokreta. 

Naime, Zorica je napustila takmičenje i tu se završio njen odnos sa Popovićem. Pevačica je za portal 24sedam govorila njenom i Sašinom odnosu, ali i zašto nije bila na promiciji Suzaninog albuma.

Foto: Časlav Vukojičić
Zorica Brunclik

Na pitanje da li su se pomirili nakon šest godina od njenog odlaska, Zorica je odgovorila da nisu progovorili ni reč, da je ona samo pokupila svoje stvari i otišla kući.

- Ja neću da radim nešto iza čega ne mogu da stanem - rekla je tada pevačica.

- To su dve stvari. Prva je, koja je tražena od mene, da pored pevanja ocenjujem stajling. Druga stvar, ponašanje na sceni. Ja to ne umem. Poenta priče je da, ta rubrika, koja je uvedena u finalne dve emisije u sezoni koju je trebalo da ja privedem kraju, nije nastavljena u sezoni kada je došla žena koja se u modu razume, koju zovete ikonom modnog stila. Zašto? To je tad trebalo uvesti, a ne kada sam bila ja. I još sa čime nisam mogla da se složim, to je novčić. Bacaju novčiće koji će metodom pismo ili glava odlučiti o tome da li će jedan kandidat ili drugi da ispadne iz takmičenja, kada imaju isti broj glasova. To nisam mogla i zato sam otišla. Nikakvog konflikta nije bilo. - navela je Zorica.

Foto: youtube.com/printscreen
Zorica o odnosu sa Popovićem

Primećeno je da nije bila na promociji Suzaninog albuma, a  poznata pevačica je otkrila zbog čega nije podržala koleginicu. 

Kako navodi nije bila pozvana, kao što i na mnogim mestima nije bila, između ostalog ni na svadbi Cecinog sina Veljka.

–Dešava se. Suzana se ne petlja u posao Saše Popovića. Njena je promocija, njen je album. Valjda će žena da određuje sama koga će da pozove. Nisam joj draga osoba ili me se možda nije ni setila. Ja moram još ovo da kažem o Suzani. Skoro nisam videla njeno lepše izdanje i jednu skuplju priču vizuelno, od njene. Osvetlala nam je obraz! -završila je o ovoj temi pevačica.

Foto: Ivica Maksimović

Naravno, ona i dalje važi za jednu od najbolje držećih starijih pevačica, potvrdila je da je najbolja baba -riba na estradi kako ona kaže, a onda otkrila i šta je tajna njenog izgleda.

– Čitavog života imam mlađeg muškarca pored sebe, ali to nije presudno za dobar izgled žene. Ona prvo mora da bude zadovoljna sobom, stvarima koje nju ispunjavaju. Lepo je leći sa nekim, ali bi trebalo i probuditi se sa tim nekiim - zaključila je Zorica za 24 sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading