NEK' JOJ JE NA DUŠI, SAVEST MI JE ČISTA: Novica Zdravković je noćas preminuo, a ono što se saznalo nakon njegove smrti, sve je iznenadilo!

Autor:

Zabava

17.06.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Novica Zdravković sinoć je preminuo, a nekada je govorio o odnosima u porodici!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Youtube
Novica Zdravković, Toma i njegova žena Gordana.

Pevač Novica Zdravković  noćas je preminuo u KBC Zvezdara od posledica kancera.

Novica pored toga što je bio poznati pevač, javnost ga je znala i kao mlađeg brata legendarnog Tome Zdravkovića.

Foto: youtube.com/Pink.rs
Novica Zdravković

Imali su nesuglasice, kao i sva braća, ali su se i jako voleli i poštovali. Tomina smrt je Novici teško pala, a odnosi u porodici nisu bili najbolji. Naime, Novica i Tomina udovica Gordana nisu razgovarali 30 godina.

Foto: printscreen/youtube.com
Toma i Novica

- To je njeno, nek joj je na duši, tako da kažem. Ja sa tim nemam nikakve veze, čista mi je savest. Valjda nije htela da prizna, a ja niti sam šta tražio niti hteo da bude. Najednom se desilo, otkako je Toma umro, ona je prestala da govori sa mnom. Ja sam pitao da li mogu da poslužim, bilo je puno ljudi kući, da bih joj pomogao, hteo sam da uzmem piće da ih poslužim. Ona je stala na prag i rekla "Ti možeš u svojoj kući da radiš to, a u mojoj ne možeš". Nikad nisam saznao razlog, nikad, do današnjeg dana. Posle na groblje kad sam dolazio, zabranjivala je Saši da priča sa mnom, sve sam iza leđa morao da mu dajem 100 maraka da ona ne vidi - rekao je Novica Zdravković svojevremeno za domaće medije, a prenosi Pink.rs.

Komentari (0)

Loading